Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Děti prožily pohádkový víkend ve Frymburku u Lipna

Kouzelný víkend prožily rodiny s dětmi ve Frymburku u Lipna. Přestože celá republika byla pod mrakem, na břehu lipenské přehrady bylo jako v pohádce.

  • Publikováno: 28. 05. 2013

Nakladatelství Egmont ve spolupráci s Wellness hotelem Frymburk a městysem Frymburk totiž pro své nejmenší čtenáře a jejich rodiče připravilo Pohádkový víkend. Za svými oblíbenými postavičkami z pohádek a časopisů přišlo na 2 500 lidí, a protože o zábavu bylo postaráno, kdekdo zapomněl, že je venku pouhých 6°C!

Pohádkový víkend s postavičkami, které děti dobře znají z nejoblíbenějších animovaných seriálů a z časopisů nakladatelství Egmont, byl skvělou rodinnou akcí, na kterou se bude doma dlouho vzpomínat. Děti si užily vystoupení kouzelníka trapnomága Richarda Nedvěda, který vyčaroval úsměv na tváři nejen jim, ale i všem dospělým. Bublinář Matěj Kodeš ve své bublinové show určitě překonal rekord a vytvořil největší bublinu na světě. S Medvídkem Pú, Zvonilkou, Nemem, Bleskem McQueenem a dalšími postavičkami si děti zasoutěžily o bezvadné dárky a s rodiči si vychutnaly koncert zábavné kapely Pískomil se vrací. Větší děti si vyzkoušely jízdu na lodičkách a šlapadlech, naučily se základy yoyování, žonglování, tvoření bublin i footbagu a na vlastní kůži si zkusily netradiční sporty. Účastníci akce využili i přístřeší Wellness Hotelu Frymburk a zdejší doprovodný program HRY A HLAVOLAMY. O hlavolamy byl již tradičně obrovský zájem, tento program na dětské akce je velmi oblíbený.  Hlavolamy pochází ze sbírky RNDr. Jaroslava Flejberka, který je naším největším sběratelem hlavolamů.

 

Poslední květnový víkend byl ve Frymburku doslova a do písmene pohádkový, a to i pro rodiče. Speciální nabídku připravil wellness hotel Frymburk, kde o ně bylo postaráno jako na zámku. Večer se hotel proměnil v maškarní sál. Maškarní plesání ukončil velkolepý ohňostroj nad Lipnem.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...