Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jarní probouzení broučků

Jaro je za dveřmi a českobudějovičtí broučci ho už také cítí. Pojďme je společně probudit ze zimního spánku a užít si tak hezké odpoledne plné her a jarního tvoření.

  • Publikováno: 28. 03. 2013

Po listopadovém uspávání je na čase broučky opět probudit, a proto jste srdečně zváni na PROBOUZENÍ BROUČKŮ první dubnovou sobotu sobotu 6. 4. 2013 v 15.30 h na louku u Sboru Bratrská jednota baptistů, U Hvízdala 9a, sídliště Vltava, České Budějovice.

Doufejme, že letos vyjde počasí lépe než loni, abychom mohli celé odpoledne strávit hrami a tvořením venku. I loni se ale celá akce vydařila – děti si vyrobily papírové úly, poznávaly zvuky hudebních nástrojů, sbíraly rosu a chutnaly koláčky a také si mohly prohlédnout a pozorovat živé broučky. Po každé disciplíně děti nalepily barevnou kytičku na zelenou papírovou louku.

Nakonec se šlo i ven. Děti nesly k domečku koláčky a šťávičku pro broučka Kovaříka, aby se mohl posilnit. Probudili jsme ho básničkou, kterou jsme se společně naučili. Brouček Kovařík rozdal dětem jejich broučky, které si na podzim vyrobily a uložily, a děti byly nadšené, že se se svými broučky znovu setkaly.

A co čeká děti letos? To zůstane překvapením, ale už teď můžeme slíbit, že se nudit nikdo nebude.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...