Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chaloupky zvou na jarní prázdniny

Chaloupky pořádají o jarních prázdninách ve dnech 11. - 15. 2. 2013 příměstský tábor, zaměřený na život na vesnici před sto lety.

Denně od 8 do 16 hodin bude pro děti (6-13 let) připraven program zaměřený na život na vesnici před sto lety – budeme péct chleba, vyrábět sýry, kácet stromy, zpracovávat vlnu, krmit zvířata na farmě; když napadne sníh, budeme stavět iglů, hrát hry ve sněhu, běžkovat

Děti mohou přijíždět od sedmi hodin. V osm hodin začíná program krmením zvířat na farmě, v 10:00 je svačina, ve 12:00 oběd s hodinovým poledním klidem, v 15:00 je odpolední svačina a v 16 hodin je program ukončen.

Každý den budeme alespoň dvě hodiny venku v okolí střediska. S sebou jsou třeba přezůvky, ale i teplé oblečení na ven.

PROGRAM:
Pondělí: den o potravinách, budeme péct chleba, vyrábět sýry, vařit kaše a hrát hry.
Úterý: den o materiálech, budeme kácet strom, zpracovávat dřevo, rozdělávat oheň, pracovat s vlnou, slámou a dalšími přírodními materiály.
Středa: koníčky našich předků, budeme vařit bylinkové čaje, podíváme se do včelína, ochutnáme medy, budeme stloukat rámky do úlů, budeme hrát hry.
Čtvrtek: den o přírodě, budeme pozorovat ptáčky, vyrábět krmítka, odlévat stopy, hledat pobytová znamení a pozorovat zimní přírodu a zase hrát hry.
Pátek: sportovní den, orientační běh, geocaching, staročeské hry (špaček, chůdy, káča, kuličky).

Cena 200 Kč/den (1000 Kč na týden, 100 Kč na půl dne ). V ceně je oběd, 2x svačina a program. Hlaste se na tel 568 870 434 (od 6 do 15 h) nebo na e-mail knezice@chaloupky.cz do čtvrtka 7. 2. 2013.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...