Přidat inzerci

Facebook

Navigace


KREATIVITA-HOBBY - veletrh pro volný čas

KREATIVITA-HOBBY - veletrh pro volný čas se uskuteční ve dnech 30. 11. - 2. 12. 2012 na Výstavišti Praha - Holešovice.

  • Publikováno: 20. 11. 2012

A na co všechno se můžete těšit?

V sekci Kreativita to bude např. háčkování, pletení, šití, malování na textil, batika, hedvábí, patchwork, filcování, plstění, vyšívání, decoupage, galanterie, textilní doplňky, látky, metrový textil, textilní materiály pro oděvní a bytovou tvorbu, korálky a výroba šperků, sklo, smalt, vitráže, keramika, mozaika, scrapbooking, embossing, fimo, modelovací hmoty, polymerové hmoty, hračky, skládačky, stavebnice, hlavolamy, hry, papír, papírové výrobky, drátkování, provaznictví, drhání, malování, kresba, aranžování, Twist Art, výtvarné potřeby a pomůcky, šicí stroje a zařízení, strojní příslušenství a nářadí, dárky, výroba dárků, dárkové předměty, řemesla, řemeslné a tradiční techniky, pedig, floristika, barvy, laky, lepidla a ostatní tvorba.

Dále se malí návštěvníci můžou těšit na workshopy pro děti a jejich rodiče na workshopy pro dospělé.

K mání bude odborná literatura a časopisy a nabídka kurzů a vzdělávání. Samozřejmostí je internetový prodej, E-shop a také zajímavý doprovodný program.

Pozvánky na jednotlivé workshopy od jejich pořadatelů, na které se můžete těšit, najdete zde.

Záběr veletrhu je opravdu široký a uspokojí jak nováčky, tak i zkušené lidi, kteří se v odvětví kreativních činností již nějaký čas pohybují. Nejenže zde máte možnost okusit nové činnosti, o kterých jste dříve ani neslyšeli, ale i ve vámi upřednostňovaných se máte šanci dozvědět mnoho nového. Veletrh si totiž nechá ujít skutečně jen málokterá firma či prodejce, kteří zde propagují své výrobky, a vy si je tak můžete pěkně pohromadě porovnat a nakoupit za veletrhové ceny.

Základní vstupné na veletrh je 150,-, snížené 100,- (s akčním kupónem). Třídenní vstupné je 300,-, poloviční pro důchodce, studenty a ZTP je 75,-. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Pro snížené vstupné si vytiskněte tento leták!

Akce se koná na pražském Výstavišti v Holešovicích od 30. listopadu do 2. prosince 2012.

V případě registrace základní škol na email info@kretivita-hobby.cz (název, adresa, kontakt) je možné získat vstupné 50,-/studenta. Min. počet studentů ve skupině 15.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...