Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tábor na míru

Chceš si vytvořit tábor snů? Zrealizovat své nápady a užít si léto podle svých představ? Přidej se k nám. Jmenujeme se Agentura 7 a s námi zažiješ přesně to, po čem toužíš.

  • Publikováno: 30. 05. 2012

Přes celé dva měsíce prázdnin se u nás střídají 10-ti denní turnusy, takže si najdeš termín, který ti bude naprosto vyhovovat, a díky našim třem areálům to k nám nemá nikdo daleko. Varvažov, Kunčice pod Ondřejníkem a Náměšť nad Oslavou – přesně tady najdeš nové přátele a prožiješ úžasná dobrodružství, protože máš z čeho vybírat.

 

Na své si přijdeš, i když jsi opravdu náročný. Taneční tábor s výbornými lektory, Dance Emotions jako soustředění s TOP tanečníky z celé ČR, Sportovní tábor se spoustou aktivit a her, pro odvážné připravujeme Adrenalinový tábor, pro tajemné zase Kouzelnický tábor s Pavlem Kožíškem. Parádivé slečny se mohou těšit na Modelingový tábor s Agátou Hanychovou a naopak stateční bojovníci na airsoft, paintball či military tábor. Pro malé umělce pořádáme tábor divadelní i výtvarný. Pro ty, co se chtějí přes prázdniny připravit na další školní rok, nabízíme Lingua Camp, Mezinárodní či Počítačový tábor, pro zájemce o hudbu pak DJ camp a ti, co milují zvířata, si na své přijdou na našem táboru s koňmi. S Baby campem myslíme i na ty nejmenší.

 

Přijde ti tahle nabídka pestrá a už teď jsi opravdu nadšený? To ještě není zdaleka vše, s námi se můžeš podívat i do zahraničí a to do našich externích areálů v Chorvatsku, Itálii i v Německu, i zde máme své tábory, i zde připravujeme zážitky pro tebe a tvé kamarády.

 

Teď už sám víš, že s námi prožiješ vážně všechno, na co jen pomyslíš a na co si vzpomeneš. Je jen na tobě jaký tábor si vybereš, a jak si své léto postavíš, protože ty sám nejlépe víš, co tě baví. Tak pojeď s námi a ušij si svůj tábor na míru, protože jen tak si ho budeš moci maximálně užít.

 

Těšíme se na tebe – Agentura 7 a všichni ti, co už jsou jejími přáteli. Staň se jím i ty!

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...