Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pojeďte na tábor do Kačleh

Pojeďte na tábor do přírody. Na dosah les i rybník, na programu táborové povinnosti i zábava. Tábor v duchu tradice, kde se přátelství navazují na celý život.

  • Publikováno: 30. 05. 2012

Vážení rodiče, děvčata a kluci, nepřetržitě od roku 1973 pořádá naše 78. PS „SKALKA“ letní tábor poblíž Jindřichova Hradce na hrázi Kačležského rybníka v blízkosti rakouských hranic.

Jedná se o tábor stanový (stany s dřevěnými podsadami). Vaříme v dřevěném srubu na běžných kamnech a ve dvou kotlích. Vodu odebíráme ze studně, každoročně prověřované Krajskou hygienickou stanicí. Součástí srubu je i sušárna a koupelna, kde se děti dle potřeby koupou v teplé vodě. Tábor je vybaven suchými záchody.

Převážnou část dne tráví děti v lese, sousedícím s táborem, na hřišti, při pěkném počasí se koupou ve 30 m vzdáleném rybníce, který patří mezi největší v Jižních Čechách (180 ha). Děti zúčastňující se tábora mají program zaměřený především na turistiku a sport (putování po okolí, tábornická stezka, olympiáda, atd.). Program, předem připravený v motivovanou celotáborovou hru, plní děti za dohledu a spoluúčasti vedoucích a instruktorů. Děti jsou rozděleny po oddílech do družin, které se během tábora několikrát vystřídají ve služebním 
dnu (pomoc v kuchyni, hlídky).

Zveme proto mezi nás všechna děvčata a kluky ve věku 9 – 15 let na již 39. ročník letního tábora „Kačlehy“, a to v termínu od 14. 7. do 28. 7. 2012.

Náklady na jednoho účastníka činí 3 600,- Kč včetně dopravy a pojištění.

Je běžné, že zaměstnavatel přispívá finančně z celkové hodnoty poměrnou částkou. V případě, kdy zaměstnavatel rodičů uhradí příspěvěk na pobyt na táboře formou daru provozovateli tábora, je hodnota tohoto daru podle zákona o dani z příjmu fyzických a právnických osob odečítána od základu daně. Provozovatel tábora na požádání vystaví potřebné potvrzení.

Těšíme se na vás i vaše kamarády na 39. ročníku letního tábora „Kačlehy 2012“.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...