Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Maloúpská pohádková stezka láká všechny návštěvníky

Prožijte dovolenou v pohádce a projděte si během pobytu na Malé Úpě 10 kouzelných zastavení s 10 krkonošskými pohádkami od spisovatelky Marie Kubátové.

  • Publikováno: 22. 05. 2012

Maloúpská Pohádková stezka potěší zejména malé návštěvníky Krkonoš.

Na každém zastavení je dřevěný panel s pohádkou a dětská prolézačka. Děti si do knížečky, kterou spolu s mapkou a popisem tras obdrží na Infocentru na Pomezních Boudách, obkreslí znak a na konci putování je čeká zasloužená odměna – maloúpský groš.

Kouzelná příroda Malé Úpy, horské louky a lesy, čiré potůčky, čerstvý horský vzduch a blízkost Sněžky přitahují návštěvníky každého věku, zejména však rodiny s dětmi.

Na rodiny s dětmi se zaměřuje i velmi oblíbený Penzion Blesk.

Kromě toho, že Pohádková stezka vede nedaleko, je penzion na rodiny s dětmi dokonale připraven. Děti mohou využít novou hernu, venkovní dětské prolézačky se skluzavkou a pískovištěm, minihřiště s brankami, basketbalový koš, trampolínu (největší dětský hit) nebo mohou volně běhat po rozkvetlých loukách.

Na Blesku také získáte razítko Krakonošova království. A výborně tu vaří!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...