Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Anglicky na dětském táboře

Jazyková škola ETC již sedmým rokem pořádá letní dětský tábor, na kterém se mluví pouze anglicky. Letos se bude konat v Podještědí u Českého Dubu.

  • Publikováno: 17. 05. 2012

Pražská Jazyková škola ETC pořádá již 7. letní tábor, na kterém se mluví jen anglicky. Děti jsou rozděleny do družin, které vedou angličtí učitelé s praxí na letních táborech, takže celý táborový program je jen v angličtině.

Smyslem tábora je prohloubení komunikačních dovedností. Tábor se koná vždy posledních 10 dní v srpnu. Pro děti je to výborná možnost zdokonalit se těsně před začátkem školního roku v angličtině.

Děti získají k výuce angličtiny kladný vztah, zjistí, že se domluví, že učení jazyka má smysl a ztratí zábrany. Anglický letní tábor je tak srovnatelný s pobytem v zahraničí. Děti navíc zažijí pocit soudržnosti, získají nové kamarády, naučí se zodpovědnosti vůči ostatním i táborové dovednosti, posílí si sebevědomí.

Tábora se účastní maximálně 30 dětí, což zaručuje individuální přístup učitelů. Děti jsou rozděleny do skupin podle znalosti angličtiny. Naučí se spoustu nových slovíček hlavně z přírody a běžného společenského života.

Na táboře neprobíhá žádná výuka jako ve škole, ale celý program je v angličtině. Nechybí ani velká táborová hra z historie anglicky mluvících zemí, sportovní, přírodovědné a zeměpisné olympiády, míčové a lesní hry, koupání a výlety.

Tábor je určen pro děti ve věku 11 – 17 let. Od rána do večera jsou děti ve společnosti veselých, sympatických, zkušených a rodilých mluvčích. Ani si nevšimnou, že mluví celý den anglicky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...