Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Otevírání cyklistické sezóny ve Wellness Hotelu Frymburk

V letošním roce ve Wellness Hotelu Frymburk proběhne již třetím rokem otevírání cyklistické sezóny pro rok 2012 pod názvem "Křížem krážem přes Šumavské moře".

  • Publikováno: 09. 05. 2012

Hlavním pořadatelem je Wellness Hotel Frymburk, který akci pořádá ve spolupráci s městysem Frymburk, prvním Lipenským půlmaratonem. Otevírání se uskuteční v sobotu 12. května 2012 od 10 hod v areálu Wellness Hotelu Frymburk.

Celkem budou připraveny tři cyklistické trasy, skládající se z jednoho malého a dvou velkých okruhů.
Malý okruh o délce 20 km je vhodný pro rodiny s dětmi. Velké okruhy jsou dlouhé 33 km a 40 km; delší okruh bude zpestřen netradičním výjezdem na Vítkův Hrádek do nadmořské výšky 1053 m, kde cyklisty přivítá pan purkrabí se svou družinou.

Účastníci akce obdrží na informačním stánku letáček s mapkou s popisem trasy a registrační náramek pro využití slev ve Wellness Hotelu Frymburk a budou zařazeni do výherního slosování v závěru dne.

Po celý den budou probíhat v areálu hotelu workshopy a dětské organizované hry, vše za hudební a moderátorské produkce Hitrádia Faktor. V odpoledních hodinách pro vás bude hrát oblíbená hudební skupina Papouškovo sirotci. Zpestřením dne bude, jako v předchozím roce, výstava her a hlavolamů. Koordinátorem je Pavel Hofrichter, studio Rain.cz. Pro účastníky bude po celou dobu akce připraveno občerstvení, nabídka domácí udírny Wellness Hotelu Frymburk, pravé jihočeské domácí koláče hotelových cukrářek a další šťavnaté grilované pochoutky.

V rámci této akce bude v městě Frymburk zároveň probíhat 1. lipenský půlmaraton v běhu a otevřené závody na inline bruslích Lipánkova brusle. Pořadatelem je nově vzniklý klub Triatlon Lipno a SK Lyžaři-Běžci Frymburk. Úžasná trať po břehu jezera obkrouží jeho dolní část a z Frýdavy povede do Frymburka. Na start se jede přívozem, v cíli na náměstí bude hudební produkce a vyhlášení vítězů a tombola proběhne ve Wellnes Hotelu Frymburk.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...