Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zábavné léto pro všechny - vzhůru na integrovaný tábor!

Zábavné letní tábory plné her již dávno nejsou jen pro zdravé děti bez neduhů. Děti se specifickými potřebami, ale s dobrodružným duchem se mají možnost zúčastnit integrovaných táborů.

  • Publikováno: 18. 04. 2012

Centrum integrace dětí a mládeže, o.s. (CID) již 22 let integruje děti se specifickými potřebami mezi děti zdravé, spolupracuje s jejich rodiči a zabývá se odbornou poradenskou a terapeutickou činností.

V létě pořádá integrované tábory s ozdravným programem v CHKO Jeseníky, kde se u dětí v krásném a zdravém lázeňském prostředí viditelně zlepšují jejich alergie, atopie, neinfekční kožní a respirační nemoci a další kombinované zdravotní problémy. Na tábory jezdí děti nejmenší, malé i velké, s rodiči i bez rodičů, zdravé i děti se zdravotními problémy, děti ZTP a sociálně ohrožené, zkrátka všechny.

Program není jen ozdravný, ale i zábavný!

Děti se mohou těšit na pohádkový domeček – LIPANKU, ve kterém bydlí skřítek Lipánek, s nímž děti vždy prožijí spoustu nevšedních zážitků.

V loňském roce na děti například čekala nepříjemná zpráva – skřítek Lipánek byl zaklet, když snědl čarovné vejce létajícího skřeta, který mu vzal sílu. Lipánek poté znehybněl a stal se neviditelným. Děti musely Lipánka osvobodit! Každý den dostávaly dopisy a při soutěžích plnily nelehké úkoly.
Vše nakonec dobře dopadlo a všichni byli bohatě odměněni pokladem.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...