Přidat inzerci

Facebook

Navigace


ScioCAMP – netradiční tábor

Pokud plánujete program na léto a chcete pro své dítě tábor, který bude nejen místem letních radovánek, ale i místem, kde děti načerpají nové poznatky a dovednosti, pak je pro Vás ScioCAMP to…

  • Publikováno: 18. 04. 2012

Program táborového ScioCAMPu je rozdělen na dvě části – dopolední rozvojové aktivity a odpolední odpočinkový a zábavný program. Můžete si vybrat ze dvou témat, prvním z nich je téma Jak na učení a druhé Jak na jazyky.

Jak na učení je kurz, který poskytne dětem návod, jak se efektivně učit. Zkušení lektoři provedou účastníky teorií, jak se učit, jak pracovat s pamětí, jak si organizovat čas, jak si správně dělat výpisky a další dovednosti, které ulehčí přípravu do školy. Dovednosti, které účastníci v kurzu získají, mohou aplikovat v nejrůznějších oblastech života a později je uplatňovat v životě profesním.

Jak na jazyky je kurz pro ty, kteří se učí jakýkoli jazyk, ale nemají pocit, že ho umí používat. Kurz používá jako ilustrativní jazyk angličtinu. Na kurzu se děti naučí tipy, jak se učit slovíčka a gramatiku, jak používat jazyk v reálných situacích, jak se domluvit v zahraničí a jak pochopit strukturu jazyka jako celek. Není třeba absolvovat stále dokola základy toho či onoho jazyka, ale vědět, jak se ho efektivně naučit a používat.

Letní táborový ScioCAMP, ať už s tématem Jak na učení nebo Jak na jazyky, proběhne 11.18. 8. 2012 na horské chatě v Krkonoších. Cena kurzu včetně ubytování, jídla, práce kvalifikovaných lektorů a pomůcek je 8 700 Kč.

Více informací na www.sciocamp.cz nebo pište na camp@scio.cz .

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...