Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Moře zábavy a dinosauři za korunu

Moře zábavy si děti užijí v rámci akce, která začala 2. dubna v Aquapalace Praha. Vodní svět se přenesl do dob pravěku, kdy dinosauři dominovali živočišné říši, tedy do období druhohor.

  • Publikováno: 10. 04. 2012

Aquapark v Čestlicích se proměnil ve svět, který již známe jen z knížek. Ponořit se totiž od pondělí mohou rodiče i děti nejen do modrých hlubin, ale i do pravěku. Ve Vodním světě a venkovní zóně přivítají návštěvníky prehistorická zvířata větší než auta.

Zuby na vás vycení tři metry vysoký a sedm metrů dlouhý masožravý predátor allosaurus, býložravý stegosaurus, chasmosaurus i nejmenší z dravců compsoganthus, který žil a lovil ve skupinkách. V Paláci pokladů bude číhat celá pětičlenná smečka těchto zvířat.

Statečné děti, které se nebudou bát rozzlobeného raptora, budou mít možnost nechat se s ním vyfotit přímo v kleci.

Navíc ke každé zakoupené dětské vstupence získá návštěvník vstup do Dinoparku Praha pouze za 1 korunu. Akce platí do 31. 5. 2012 při zakoupení vstupenky dětem do 150 cm výšky v doprovodu jedné platící dospělé osoby. Na jednoho dospělého návštěvníka může uplatit nárok na vstupenku do Dinoparku Praha za 1 Kč jedno dítě do 150 cm výšky.

Akce probíhá do konce měsíce května. Během měsíce dubna a května bude v rámci kampaně připraveno i několik zábavných odpolední pro rodiče a jejich ratolesti. V sobotu 14. a 21. dubna a v sobotu 12., 19. a 25. května 2012 prožijete odpoledne s dinosaury ve Vodním světě. Připraveny budou soutěže na suchu i ve vodě o krásné ceny. Každý se také může sám nechat přetvořit na dinosaura, protože zájemcům nakreslí odborníci na facepaiting masku některého z predátorů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...