Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Unikátní vydání filmu Na dobré stopě na DVD

Při příležitosti oslav sta let českého skautingu byl na DVD vydán film Na dobré stopě (1948), dobrodružný příběh z prostředí junáckého prázdninového tábora vodáků.

  • Publikováno: 25. 03. 2012

Film, natáčený na Sečské přehradě a v okolí přehradní nádrže Souš, vypráví dobrodružný příběh skauta Edy a jeho junáckých bratrů na letním táboře. V poválečném pohraničí dochází neustále k pašeráckým výpadům a Eda, který byl za války zavlečen do Německa, je podezříván z náklonnosti k nim. Nakonec se ukáže, že je to právě on, kdo pomůže místním narušitele dopadnout a je za svou odvahu vyznamenán a přijat všemi do kamarádského junáckého kruhu.

Ve filmu hraje také 5. oddíl vodních skautů z Prahy.

Speciální vydání filmu Na dobré stopě (1948), vybavené řadou unikátních bonusů, vydané při příležitosti oslav sta let českého skautingu.

Na 2 DVD v luxusním balení (digipack se šubrem) uvidíte kromě hlavního filmu i jeden z prvních snímků se skautskou tematikou Buď připraven! (1923) a archivní filmy 5. oddílu vodních skautů z let 1934-1935. Na disku 1 také hovoří o snímku Na dobré stopě filmový historik Dr. Pavel Taussig, je zde bohatá galerie fotografií, soudobá dokumentace a DVD-ROM s ohlasy z tisku. Na disku 2 nalezneme vzpomínky účastníků natáčení, příběhy skautských pamětníků a současnou prezentaci hnutí Junák Skauting je cesta.

Toto vydání je ojedinělé šíří posbíraných archivních materiálů a z limitovaného nákladu zbývají už jen poslední kusy!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...