Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquapark Centra Babylon přichází s jarními akcemi

Centrum Babylon opět přináší svým návštěvníkům zatraktivnění svých programů a služeb. V období od 15. 3. do 15. 6. jsou pro návštěvníky aquaparku přichystány akční jarní nabídky.

  • Publikováno: 18. 03. 2012

První z nich jsou v libereckém aquaparku „Babylonské čtvrtky“. Každý zákazník, který si zakoupí ve čtvrtek celodenní vstupné do aquaparku, získává 20% slevu na vstupné!

Další jarní nabídkou je „Vstupné 1+1 mezi 19. a 20. hodinou“. Ta je určena pro návštěvníky v páru. Každý zákazník, který v pracovní dny vstoupí v tuto dobu do aquaparku, má nárok při zakoupení jednoho časového vstupného na druhou vstupenku bezplatně.

Pro seniory 60+ a držitele ZTP je určena třetí akce aquaparku Centra Babylon. V pracovní dny je pro tyto návštěvníky umožněn dvouhodinový vstup mezi desátou a dvanáctou hodinou za zvýhodněné vstupné 100 Kč.

Aquapark, který je součástí komplexu Centra Babylon, byl první velkou vodní atrakcí v Česku a oslaví v tomto roce již 12 let od svého otevření. V roce 2011 navštívilo aquapark skoro 200 000 návštěvníků, což je přibližně stejný počet hostů jako v předchozím roce.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...