Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Evropský plavecký den

Pod patronací Českého olympijského výboru a Města Vysoké Mýto se 1. června 2012 se uskuteční Evropský plavecký den (Europian Swimming Day).

  • Publikováno: 26. 02. 2012

Této akce se mohou zúčastnit všechny obce a všechna města v Evropě, která mají k dispozici plavecký bazén či otevřené koupaliště s délkou 25 m, 50 m nebo 100 m. Města a obce budou rozdělena na jednotlivé kategorie podle počtu obyvatel – do 1000 obyvatel, do 5000 obyvatel, do 20 000 obyvatel, do 100 000 obyvatel a nad 100 000 obyvatel. Celkem se tak bude soutěžit v pěti kategoriích. Zúčastnit se mohou plavci, kteří mají v obci či městě trvalé nebo přechodné bydliště.

Poplave se 100m trať volným způsobem. Každý může plavat jen jednou.

Startovat se bude 1. 6. 2012 v 8:00, konec bude ve 22:00. V každé kategorii zvítězí ta obec, či město ve které odplave nejvíce osob úsek 100 m.

Počet odplavaných osob za obec či město se ihned po skončení akce zadá na internetovou prezentaci této plavecké soutěže do řídícího střediska, které bude ve Vysokém Mýtě v České republice. Každá obec či město startuje na vlastní náklady. Na webové stránce bude vystaven certifikát, který si pořadatelé mohou vytisknout a namnožit pro své plavce.

Přihláška musí obsahovat:

název obce či města
stát
název a adresu organizátora
elektronickou adresu a číslo telefonu
počet obyvatel obce či města k 1. 1. 2012

Přihlásit se můžete do 15. 5. 2012 na internetových stránkách soutěže.

Hlavním organizátorem bude PLAVECKÁ ŠKOLA AAA Atlantik Augustin Andrle a vedení Krytého plaveckého bazénu Vysoké Mýto, Česká republika. Dalšími spoluorganizátory budou Asociace plaveckých škol ČR, Český svaz plaveckých sportů Praha a Česká asociace sport pro všechny.
Mediálními partnery jsou ABAS ČR – Asociace bazénů a saun, WellnesNoviny.cz, Aquainfo.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...