Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Březen - měsíc čtenářů

Již podruhé bude letos březen měsícem čtenářů. Jedná se o celostátní akci a knihovna EkoCentra Brno vám k této příležitosti nabízí několik akcí.

  • Publikováno: 22. 02. 2012

Zapojte se i Vy aktivně do měsíce čtenářů. Knihovna EkoCentra Brno vám od 1. 3. do 31. 3. 2012 nabízí knižní trhy a soutěž o nejoriginálnější vlastnoručně vytvořenou knihu.

Knižní trhy

EkoCentrum Brno pořádá celý březen každý čtvrtek od 16:00 do 18:00 hod knižní bleší trh.

Pokud máte poličky obtížené nečtenými knihami nebo byste rádi obnovili vaši knihovničku, pak jsme tu právě pro vás. Jestli chcete své knihy prodávat, přineste je (oceněné) kdykoliv na EkoCentrum, ve čtvrtek vám je vystavíme a třeba i prodáme, případně si je můžete ve čtvrtky na EkoCentru prodávat sami. Neprodané knihy si můžete odnést nebo je darovat do našeho antikvariátu. Knihy můžete i vyměňovat nebo darovat.

Účastníci akce dostanou občerstvení v podobě čaje nebo kávy (oboje fair trade) zdarma. Přijďte strávit příjemné odpoledne s dobrými lidmi a knihami!

Moje Veličenstvo kniha

8. ročník soutěže o nejoriginálnější vlastnoručně vytvořenou knihu má uzávěrku pro doručení soutěžních prací 29. 3. 2012 v 16 hodin.

Vítězové se mohou těšit na krásné ceny, jako jsou knihy či výtvarné potřeby, obdrží originální diplom a absolutní vítěz získá titul Veličenstvo kniha 2012. Pro všechny účastníky bude připraveno slavnostní vyhlášení výsledků 20.4. 2012 s dopoledními dílničkami.

Všechny vítězné práce budou vystaveny od 2.5. 2012 do 30.5. 2012 v Knihovně Jiřího Mahena v Brně na Kobližné. Podrobné propozice soutěže najdete ZDE.

Patronkou soutěže je Šárka Kašpárková, mistryně světa v trojskoku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...