Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Oslavte sv. Valentýna v Aquapalace Praha

Sv. Valentýn přináší do Aquapalace Praha výhodné relaxační balíčky pro páry i vstup do saun pro ženy za hubičku na celý zamilovaný týden.

  • Publikováno: 12. 02. 2012

Oslavy Sv. Valentýna v Aquapalace Praha se stávají každoroční tradicí. V letošním roce je pro zamilované připraven velmi pestrý program nejen na den Sv. Valentýna.

Sobota 11. února bude srdcová. Ve Vodním světě se uskuteční Valentýnská párty jako v Karibiku. Návštěvníkům bude od šesti hodin odpoledne hrát DJ a program zpestří párové soutěže, ochutnávka čokoládové fontány nebo masáže zdarma. Párty bude mít romantické zakončení. Aquapark zhasne, zapne se scénické osvětlení v bazénech a zapálí se svíčky pro vytvoření příjemné atmosféry při koupání.

Potěšit své drahé polovičky můžete také věnováním Valentýnského balíčku plného relaxačních procedur ve SPA centru, a to až do 29. února.

Poslední novinka potěší hlavně ženy. Celý týden od 13. do 19. února mají všechny slečny, dámy i paní vstup do Saunového světa za korunu.

Nechte se rozmazlovat – relaxační Valentýnské balíčky ve SPA centru pro zamilované.

Valentýnské balíčky ve SPA centru Aquapalace Praha je možné využít až do konce měsíce února. V nabídce je několik variant procedur v luxusním relaxačním centru v Čestlicích, a to podle přání zákazníka.

1. Valentýnský balíček – pronájem velké privátní sauny pro dva, 15 minut tělového peelingu pro každou osobu zdarma včetně láhve sektu a mísy ovoce. Valentýnská cena balíčku je 3 900 Kč, původní cena 4550 Kč.
2. Valentýnský balíček – partnerský hammam (bez obsluhy), 2 x 60 minut klasická masáž celého těla (kromě rukou). Valentýnská cena balíčku je 2 700 Kč, původní cena 3 150 Kč.
3. Valentýnský balíček – partnerská balneoterapie, 1 x pedikúra DELUX, 1 x 60 minut masáž lávovými kameny. Valentýnská cena balíčku je 2 700 Kč, původní cena 3 140 Kč.
4. Valentýnský balíček – 2 x balneoterapie ve speciálních hydromasážních vanách, 2 x 30 minut masáž zad a šíje. Valentýnská cena balíčku je 1 300 Kč, původní cena 1 500 Kč.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...