Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sociální festival Skládanka

Před Velikonocemi pořádá Skládanka setkání lidí Zlínského kraje. Přijďte 22. března do Hotelu Moskva a staňte se nenahraditelnou součástí skládanky: společnosti.

  • Publikováno: 05. 02. 2012

Celý náš život je z něčeho složen. Vše kolem nás je složeno z dílů, které dohromady dávají celek. I naše společnost je složený organismus, jsme lidé mladí, středního věku, senioři, muži, ženy, zdraví, nemocní, tělesně i mentálně postižení. Vždy však mluvíme o ČLOVĚKU.

Skládanka chce na svých akcích ukázat, že každý ČLOVĚK má ve společnosti své nenahraditelné místo. A pokud je v něm jen trochu dobré vůle, je schopen komunikace s každým.

Skládanka pořádá během roku tři setkání lidí Zlínského kraje – před Velikonocemi, na začátku školního roku, před Vánocemi.

Každý z nás je člověk.
Proto přejďme, buďme spolu.
Rádi všechny uvítáme!

Akce se koná 22. března 2012 od 9 do 16 hodin v Hotelu Moskva ve Zlíně. Vstupné je 35,- Kč a každý 5. návštěvník obdrží dárek zdarma.

A na co se můžete těšit? Po celý den především na bohatý velikonoční program! Určitě vás zaujme prodej velikonočních výrobků, spousta soutěží pro všechny návštěvníky a tombola s krásnými cenami za 10,- Kč.
Na místě bude nedílnou součástí i prezentace neziskových organizací a vystoupení uživatelů sociálních služeb Zlínského kraje.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...