Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nová platforma interkulturních vedoucích

Hledáte vedoucího, jazykového animátora nebo tlumočníka pro své mezinárodní setkání? Pak je právě pro Vás určena e-mailová platforma pro interkulturní spolupráci!

  • Publikováno: 02. 12. 2011

E-mailová platforma je určena pro vedoucí interkulturních skupin, díky které můžete oslovit přes 60 mladých lidí (CZ, D, PL), kteří se v této oblasti pohybují a angažují. Jedná se o absolventy a absolventky mezinárodně uznávaného školení pro vedoucí interkulturních skupin.

Schopnosti interkulturních vedoucích:
– interkulturní a pedagogické znalosti
– bohatý repertoár metod pro všechny fáze mezinárodního setkání
– sestavení a provedení programu dle Vašich požadavků
– kalkulace nákladů a podání žádostí
– příprava, provedení a vyhodnocení projektu
– zodpovědná a samostatná práci v mezinárodním týmu

Platforma pro interkulturní vedoucí:

Tato platforma slouží ke komunikaci mezi potencionálními zaměstnavateli a absolventy výše zmíněného školení a jsou přes ni rozesílány nabídky práce, praxe či dalšího vzdělávání. Byli bychom velice rádi, kdybyste tuto platformu využívali i Vy a to tak, že zašlete krátký popis Vašeho sdělení (včetně příloh) na e-mail: gruppenleiterpool@turmvilla.de (v češtině, němčině, polštině a/nebo v angličtině).

Většina absolventů je schopna pracovat i jako tlumočníci (CZ, D, PL). Jelikož se do této platformy mohou přihlásit i jiní zájemci, nemůžeme zaručit, kdo na Vaši nabídku zareaguje. Prosíme tedy o individuální zjištění schopností případných zájemců. Pokud chcete sami být součástí této platformy a chcete, abyste případné nabídky také dostávali, sdělte tuto prosbu a Váš e-mail na adresu gruppenleiterpool@turmvilla.de.

Další informace ke školení:
Hlavním organizátorem je centrum Turmvilla v Bad Muskau, které realizuje školení společně s organizací Hillersche Villa v Žitavě/Großhennersdorfu, s Domem tří Kultur – Parada v Niedamirów (PL) a ekologickým vzdělávacím centrem SEVER v Horním Maršově (CZ). Po absolvování tohoto ročního školení získají absolventi certifikát, který mimo jiné uznává  Deutsch-Polnischer Jugendwerk a TANDEM – koordinační centrum česko-německých výměn mládeže.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...