Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CVVZ 2011 v Hradci Králové tři týdny před zahájením z pohledu organizátorů akce

Právě tři týdny před zahájením se objevily základní informace k letošní CVVZ, která se koná v Hradci Králové. Přípravy skončily a teď už CVVZ 2011 finišuje k cíli.

  • Publikováno: 10. 11. 2011

V tuto chvíli je dobré zrekapitulovat dotazník pro kandidáty a zároveň Vás informovat, co všechny účastníky skutečně čeká.

Nejdřív bych měl asi chválit všechny, kteří se do příprav zapojili a odvedli a ještě odvedou kus práce. Z mého pohledu se některým náčelníkům více a některým méně daří ve svěřených oblastech, a tak se dotahuje realizace CVVZ k závěru. Minimální požadavek na všechny – zajistit CVVZ, která bude bez stresu, zmatků a snad přívětivá a komfortní pro všechny účastníky – je splněn.

Vlastně všechny problémy, o kterých víme, mají jediného jmenovatele, a tím jsou finance. Ale to je evergreen posledních let, co klesá dotace z MŠMT a také ochota ostatních na akci přispívat. Chápu všechny, kteří říkají, tak zvedněte poplatek, a já odpovídám, ale kam? Mým přesvědčením bylo otevřít CVVZ mladým. Dokladem toho budiž, že na CVVZ je v tuto chvíli přihlášeno 225 účastníků do 26 let, což je skoro polovina všech. A právě pro účast mladých a dostupnost CVVZ nechceme poplatek zvedat, a to i za cenu, že program CVVZ bude zase „normální“. Tak tedy dál než do Hradce se s CVVZ nedostanete a mám-li být ještě přesnější, krom pár doprovodných programů nechystáme nic mimo areál CVVZ. Na linky a programy mimo areál, zkrátka nezbývá.

Přesto si snad každý z programové nabídky, která se neustále doplňuje, vybere to pravé pro sebe a nechá si i čas na návštěvu oddechových zařízení, která již tradičně na CVVZ jsou a kde se provádí to vzájemné předávání zkušeností tváří tvář, z oka do oka nebo spíš z pusy do ucha.

Každého účastníka čeká aktivních pár dní, a to nejen účastí na programu, ale i pohybem po areálu, který může i připomínat bludiště, ale nemám strach, že by některý z pánů ředitelů našich krajských škol nacházel účastníky CVVZ při pondělním zahájení výuky. Areál zpřehledníme a uprostřed dění bude 24 hodin denně fungovat informační pult. Základní informace, popis cesty, místo registrace i další časté dotazy budeme dál zveřejňovat a doufám, že nejdéle 12. listopadu 2011 uděláme tlustou čáru a řekneme si ‚tak a teď už je to cílová rovinka‘.

Už se těším, až společně s Vámi všemi protrhneme cílovou pásku a na chodbách letošního areálu, který CVVZ hostí, se budou ozývat hlasy nás všech.
Ondra Knotek – náčelník CVVZ


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...