Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jak vidí Koněpruské jeskyně jeskyňáři

Chcete vidět Koněpruské jeskyně tak, jak je vidí jeskyňáři? Koněpruské jeskyně nabízejí po zbytek návštěvnické sezony každé poslední pondělí v měsíci prohlídky s baterkou.

  • Publikováno: 13. 10. 2011

Ti, kteří si jako děti vysnili práci speleogola, ale osud je zavál méně romantickými směry, si mají možnost konečně vyzkoušet prozkoumávání jeskyně při světle baterek. Koněpruské jeskyně totiž zhasnou všechny reflektory a černočernou tmu budou narušovat jen světla svítilen, zapůjčených návštěvníkům.

Přijeďte kterékoliv poslední pondělí v měsíci (31.10. nebo 28.11. 2011) a zažijete nevšední zážitek podobný tomu, jaký prožívají jeskyňáři při objevování jeskyní.

Kdo při příští návštěvě Koněpruských jeskyní přinese svou vstupenku z „baterkové“ prohlídky z roku 2011, bude mít cenu klasické prohlídky o 20% levnější!
Platí až do konce sezóny 2012.

A pokud máte strach z baterek, přijeďte kterýkoliv jiný den na klasickou prohlídku, kdy je jeskyně standardně nasvětlena reflektory. V sezoně otevřeno sedm dní v týdnu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...