Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Začíná klání o titul Zlatý Ámos 2012

Slavnostní start již 19. ročníku ankety o nejoblíbenějšího učitele ČR Zlatý Ámos 2012 proběhne v Domě kultury v Ostrově ve středu 12. října od 19.30 hodin.

  • Publikováno: 03. 10. 2011

„Místo slavnostního zahájení jsme nezvolili náhodou,“ říká ředitel ankety Slávek Hrzal. „Máme hned dva důvody, proč právě město Ostrov. Je v Karlovarském kraji, ve kterém současná  Zlatá Ámoska Petra Šišková působí (ZŠ Rokycanova, Sokolov), a navíc bude zahájení součástí populární akce – 43. Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana“.

Pravidla 19. ročníku ankety Zlatý Ámos jsou stejná jako v minulých letech. Přihlašovat své oblíbené učitelky a učitele mohou pouze děti – žáci a žákyně základních a středních škol. Do přihlášky je nutné napsat stručnou charakteristiku navrhovaného pedagoga, popsat jednu společnou příhodu a připojit podpisy sta osob, které s nominací souhlasí.

Čas na odeslání přihlášky je do 31. prosince 2011.

V lednu a únoru 2012 budou navrhovatelé, tedy děti, své učitelky a učitele obhajovat na regionálních kolech. Začátkem března se vítězové regionálních kol setkají na semifinále. Finále 19. ročníku ankety Zlatý Ámos je naplánováno na pátek 23. března 2012.

Také v tomto ročníku čeká na nového Zlatého Ámose a děti, které ho navrhnou, zájezd do Legolandu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...