Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Užijte si vlahé večery v letním kině v Pasohlávkách

Autokemp ATC Merkur Pasohlávky se každé léto proměňuje ve vyhledávanou rekreační oblast u pálavských jezer. K hlavnímu lákadlu patří i letní kino se skvělými filmy pro zábavné večery.

Rozsáhlý areál na břehu Novomlýnské nádrže nabízí mimo jiné bezpečné koupání ve dvou oddělených lagunách, rozsáhlou vodní plochu pro všechny druhy vodních sportů, projížďky výletní lodí, tenisové kurty, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, letní kino, diskotéky, hernu s internetem i archeologickou výstavu.
Kemp je v provozu od začátku dobna do konce října, hlavní sezóna probíhá od 2. července do 27. srpna.

Jedním z velkých lákadel, které ATC Merkur Pasohlávky odlišují od jiných kempů na břehu jezer, je bezpochyby letní kino.

Na programu má nejlepší filmy z posledních let a bavit se při nich budou všichni. Vedle dětsky úspěšných Letopisů Narnie: Plavby Jitřního poutníka, Jak vycvičit draka, Vzhůru do oblak nebo Harryho Pottera a Relikvií smrti 1 si mohou diváci vybrat filmy s vážnější tématikou, jako je například Habermannův mlýn. Muži jistě ocení horory a thrillery jako Obřad nebo Cizinec a třeba se uvolí jít se svými partnerkami i na podstatně romantičtější filmy, například na Jíst, meditovat, milovat.

Úplný program letního kina ATC Merkur Pasohlávky najdete v přílohách ke stažení.
Letní kino je v rámci celodenního vstupného (dospělí 40 Kč, děti 30 Kč) a pro ubytované hosty zdarma.

Tím ale kultura v Pasohlávkách nekončí! Na pláži s velkou lagunou proběhne Léto s pohádkou pro všechny děti, které dosud baví si hrát a které věří pohádkám!

U pohádek se děti pobaví 12. 7. (Sindibádova dobrodružství), 19. 7. (Nebojsa), 11. 8. (Dárek z pekla), 16. 8. (Sněhurka a sedm trpajzlíků) a 23. 8. (Trunbezurda a Pomněnka).
Na žongléřské show Kdo z koho budou obdivovat zručnost 26. 7.
Letní Tombonbóňa s crazy comedy, magic show, živí herci a jejich mluvící plyšoví dvojníci, triky, levitace bonbónu, vznášející se sklenicky plné bonbónu, prvky cerného divadla, výmetníky bonbónu, souteže pro deti, smích, pohyb, tanec, zábava proběhne 2. 8.

Pasohlávky přes léto zkrátka mají co nabídnout!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...