Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prázdniny se smíchem a vtipy Pavla Kantorka

Pokud chcete spojit dohromady léto, kulturu a smích, je pro vás tím pravým místem výstava kreslených vtipů Pavla Kantorka.

  • Publikováno: 27. 06. 2011

Po dobu prázdnin, tedy ve dnech od 1. července do 31. srpna 2011, rozesmějí návštěvníky kreslené vtipy Pavla Kantorka. Vystavené budou ve Školícím centru InGarden v pražských Strašnicích.

Na výstavě si návštěvníci nejen prohlédnou 160 kreslených vtipů, ale mohou si i nakoupit nové knihy, originály vtipů Pavla Kantorka a autorské tisky podle výběru z katalogu nebo podle svého vlastního výběru. Výstava se nalézá v příjemných prostorách na ploše 260m2.

Navíc je možné v prodejní akci získat dvě vstupenky za 80,- Kč a 2 nápoje zdarma. Jen počasí a chuť pak rozhodne, zda se návštěvník rozhodne pro kávu, čaj, horkou čokoládu nebo minerálku.

Pavel Kantorek žije v současné době v kanadském Torontu, kde je uznávaným fyzikem a profesorem na Ryerson University. Ne náhodou se letos dostal jeho vtip do české učebnice fyziky pro šestou třídu. Děti tak mají možnost si těžkou látku oživit humorem. Pavel Kantorek stále vnímá české prostředí a kreslí další vtipy šité na míru českým poměrům.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...