Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prázdniny splněných přání pro děti, studenty i učitele

Jak strávit nadcházející prázdniny? Možností je tolik: cestování, odpočinek... nebo definitivní odložení brýlí a kontaktních čoček, které tak komplikují život.

  • Publikováno: 26. 06. 2011

Prázdniny bezesporu patří k nejoblíbenějším obdobím. Možná ještě o něco netrpělivěji jejich začátek vyhlížejí děti, studenti a jejich učitelé. Konečně budou mít čas dohnat vše, co nestihli během školního roku. Cestovat, odpočívat anebo se definitivně zbavit brýlí či kontaktních čoček, které jim komplikují život.

Právě učitelům a studentům je určena mimořádná prázdninová sleva Refrakčního Centra Praha. Renomované pracoviště poskytující špičkovou oftalmologickou péči jim nabízí laserovou operaci očí ve světě nejrozšířenější metodou Lasik se slevou v celkové výši 7000 Kč.

Zkrátka nepřijdou ani děti. Refrakční centrum věnuje 1000 korun za každého pacienta, který bude odoperován v červenci a srpnu, nadaci Sluneční paprsek, která pořádá ozdravné pobyty u moře pro děti s onkologickým i jiným závažným onemocněním a děti z dětských domovů.

Metoda LASIK (LAser in SItu Keratomileusis) je nejmodernější metodou, v současnosti upřednostňovanou na všech špičkových zahraničních pracovištích.

Principem metody je mikrochirurgické seříznutí tenké vrchlíkové lamely rohovky (nejčastěji 120-160 mikronů silné) a provedení zákroku laserem po jejím odklopení. Po tomto opracování hlubších rohovkových vrstev je lamela přiklopena zpět na své původní místo. K jejímu přichycení stačí několik minut, není třeba ji přišívat ani povrch oka krýt kontaktní čočkou.

Hojení oka po operační technice LASIK je velmi rychlé a prakticky bezbolestné, zraková rehabilitace trvá několik dnů, což umožňuje brzkou operaci druhého oka a jen minimální omezení aktivit pacienta v pooperačním průběhu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...