Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Průzkum dětského hřiště v Hodoníně

Máte už zkoušky za sebou a letní aktivity rozjíždíte až v červenci? Láká vás strávit poslední červnový víkend TROCHU JINAK? Tak pojeďte na TAMJDEM!

  • Publikováno: 22. 06. 2011

Poslední červnový víkend se víkendový projekt Tamjdem uskuteční v Centru pro rodinu a sociální péči v Hodoníně.

Tato neziskovka se zaměřuje na podporu a rozvoj tradičních hodnot manželských a rodinných. Svými aktivitami podporuje fungování rodin úplných i neúplných, nabízí možnosti k aktivnímu trávení volného času a poskytuje vzdělávací a poradenské služby.

Tamjdemové dobrovolníky čeká práce na dětském hřišti (natírání prolézaček a houpaček), stavba zahradní zdi a zastínění pískoviště. Kromě práce na hřišti se budou podílet na výtvarných aktivitách s dětmi a rodiči, kteří docházejí do centra, během herního odpoledne, které pořádá město Hodonín. Pomůžou tak pracovníkům centra s realizací aktivit a dohledem nad dětmi.

Užijte si trochu jiný víkend s Tamjdemem – poslední před letními prázdninami! V záři TAM zase PŮJDEM!

PODMÍNKY: Účastnický poplatek je 300 Kč a pokrývá stravu (kromě pátečního večera). Dále je na akci zajištěno ubytování, pojištění a proplacení dopravy směrem na místo akce – tedy jen jednu cestu. V každém případě je ale nutné si schovat jízdenky! Příplatky za vlaky Pendolino se nehradí.

JAK SE PŘIHLÁSIT: K přihlášení použijte tento formulář.

SRAZ: pátek 24. června v 16:00 na Hlavním nádraží v Praze u mezinárodních pokladen. Jestli sraz nestíháte, dejte organizátorům vědět! Jede se vlakem do Hodonína s jedním přestupem v Olomouci. Jestli plánujete přidat se cestou nebo dorazit přímo na místo, taky napište, ať se na vás v Praze nečeká!

CO S SEBOU: spacák, karimatku, pracovní oblečení (které můžete ušpinit nebo trochu poničit), dobré pracovní boty, přezůvky, dobrou náladu. Pro všechny případy přibalte baterku a pláštěnku a nezapomeňte na něco dobrého k páteční večeři, podělíme se mezi sebou.

KONTAKT: Markéta – tamjdem(at)duha.cz, 724 918 728

Konec akce bude v neděli okolo 15:00.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...