Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nejlepší školní časopisy Vysočiny opět ocení v Havlíčkově Brodě

Právě dnes se ve velkém sále Staré radnice v Havlíčkově Brodě uskuteční vyhlášení čtvrtého ročníku soutěže Školní časopis Vysočiny.

  • Publikováno: 14. 06. 2011

Letos se do soutěže přihlásilo patnáct redakcí základních škol a tři redakce středních škol.

Cílem soutěže Školní časopis Vysočiny je jednak zmapování stavu školních časopisů na Vysočině, jednak podpora jejich redakcí prostřednictvím vzdělávacích projektů společnosti Centrum Vysočina, o. p. s.

„Současně jsme od ledna letošního roku odstartovali projekt Regionálního centra mediální výchovy, v jehož rámci školíme učitele ze základních a středních škol Vysočiny,“ uvedl Milan Pilař, předseda správní rady obecně prospěšné společnosti Centrum Vysočina.

Slavnostního vyhlášení by se měli zúčastnit zástupci všech redakcí a podle informací organizátorů nikdo neodejde s prázdnou.

„Naším cílem ale není ohromovat účastníky drahými cenami, ale nabídnout jim prostor a podporu pro jejich další osobnostní růst. Je pak na nich, jak této možnosti využijí. Během několika let fungování našich projektů jsme různým způsobem podpořili stovky talentovaných mladých lidí nejen z regionu Vysočiny, kteří měli možnost cestovat po Evropě, navštívit celoplošná média v České republice nebo v zahraničí nebo debatovat s předními českými novináři, odborníky na mediální oblast či osobnostmi politického a kulturního života,“ uzavřel Milan Pilař.

Slavnostní vyhlášení soutěže Školní časopis Vysočiny se uskuteční od 10.00 ve velkém sále Staré radnice v Havlíčkově Brodě a jeho součástí bude vyhodnocení zúčastněných časopisů, seznámení s projekty společnosti Centrum vysočina, o. p. s. a předání cen nejlepším redakcím.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...