Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Centru Babylon se bude bojovat o tituly mistrů ČR ve speciálních párových tancích a latino

Do Expo sálu CENTRA BABYLON v Liberci se o víkendu 11. – 12. června sjede 1100 nejlepších tanečníků ve speciálních párových tancích z celé země. To je o 350 více než v loňském roce!

  • Publikováno: 09. 06. 2011

Tanečníci zde budou v rámci soutěže Topgal Dance Life Tour 2011 bojovat nejen o tituly mistrů České republiky, ale zároveň o nominace na mistrovství světa v latino show a speciál couple dance, které proběhne v listopadu také v Liberci, a to již potřetí.

V rámci víkendového mistrovství ČR půjde o velké boje tanečníků, protože jen ti nejlepší v každé disciplíně budou mít šanci zúčastnit se zmíněného světového šampionátu. V sobotu i v neděli začíná akce od 8:00 hodin. Slavnostní ukončení proběhne v neděli v 21:00 hodin.

„Soutěžit bude celkem 293 soutěžních čísel, z toho 151 uvidí diváci v sobotu, zbývající v neděli. Oproti ostatním MČR v rámci TDLT 2011 se naše mistrovství liší tím, že nesoutěží jen formace, ale i sólisté, dueta, malé skupiny a produkce,“ popisuje systém soutěže její organizátorka Mgr. Ilona Šulcová z tanečního klubu TaPŠ Ilma Turnov, která mistrovství nejen pořádá, ale patří i k favoritům soutěže.

„Nejobsazenějšími disciplínami budou v sobotu juniorská sóla žen (22) v latino show a dětská dueta (21) ve stejné kategorii a v neděli tomu bude obdobně – v dětech bude bojovat 33 sólistů a v juniorech 14 duet, opět v latino show. Ale diváci budou mít možnost vidět i takové disciplíny jako bachacha, disco fox, merengue, mini kids latino show, pompom dance, salsa shine, speciál couple, street mambo nebo i argentinské tango,“ dodává Ilona Šulcová.

A favorité soutěže? Všichni, kdo se jí účastní V loňském roce vybojovala nejvíce zlatých medailí v rámci MČR special couple dance právě taneční škola TaPŠ Ilma Turnov, úspěšné byly ale i další taneční školy, jako je K+K Labyrint Ostrava, TK Jarky Calábkové Ostrava, chomutovský Stardance, dále STK Gelbert a další.

Mistrovství České republiky ve speciálních párových tancích a latino disciplínách je již pátým ze série celkem sedmi MČR v rámci Topgal Dance Life Tour 2011, která budou pokračovat až do poloviny června. Příští týden proběhnou poslední dvě mistrovství ČR, a to v Táboře MČR BELLY DANCE a v Bohumíně MČR v performingových a streetových disciplínách sólistů, duet a malých skupin.

Vstupné na akci v Centru Babylon je 200 Kč na den a 300 Kč na oba dny. Pro děti do 12 let činí 120 Kč na den a 200 Kč na oba dny. Je možné ho zakoupit v místě konání akce.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...