Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na jižní Moravě vyroste obří aquapark

Moderní aquapark s wellness centrem vyroste v Pasohlávkách v Jihomoravském kraji. Pokud se uskuteční plány firmy ŽS Real, bude postaven na geotermálním zřídle, které využije.

  • Publikováno: 05. 06. 2011

Nový obří aquapark nabídne turistům široký komplex služeb.

Místo, kde by měl vyrůst, dohromady spíná mnohé výhody, které by měly zajistit velký zájem veřejnosti.

Především se jedná o využití místních geotermálních pramenů o teplotě až 46 °C, které budou využity pro venkovní bazény. Pasohlávky se nacházejí pouhých 40 km od Brna a jsou tedy velmi dobře dopravně dostupné. Umístění na jižní Moravě slibuje přilákat i turisty z Čech, kteří návštěvu z aquaparku skloubí dohromady s ochutnávkami vín z jihomoravských sklípků. Nakonec nelze opominout ani přírodní atraktivitu okolí.

Obří aquapark by měl nabídnout až 63 druhů služeb.

Především se jedná o osm bazénů – venkovních, vnitřních a geotermálních – s celkovou vodní plochou více než 3200 m2!
K tomu se mohou milovníci vodních radovánek těšit na devět whirlpool – hydromasážních bazénů s horkou vodou, 10 typů saun, kryozónu a procedury římských lázní.
V privátní sféře budou moci navštívit Wellnes a komerční spa, zahrnující masáže, privátní whirpooly a vanové procedury.

Pro děti a aktivnější návštěvníky se chystá 17 druhů tobogánů a vodních atrakcí, několik hřišť a beachvolejbal, v areálu se počítá i s relaxačními zónami, které budou zahrnovat přes 18500 m2 zelených ploch.
K dispozici samozřejmě bude i občerstvení, bary a restaurace a PIAP internet. Z Brna bude zavedena bezplatná autobusová linka.

V tuto chvíli již je navázána spolupráce se strategickými partnery, kteří mají zkušenosti v oblasti investic i provozu aquaparku. Jisté jsou již i evropské dotace z Regionálního operačního programu Jihovýchod, které by měly pokrýt přibližně čtvrtinu nákladů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...