Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Afrikana - seznamte se s africkou kulturou

Bc. Siaka Shabba Tioté jako představitel společnosti Afrikana nabízí školám, školkám a jiným organizacím program s africkou hudbou a tancem pro různé příležitosti.

  • Publikováno: 04. 06. 2011

Lektor Bc. Siaka Shabba Tiote se narodil v západní Africe ve Abidjanu na Pobřeží Slonoviny, posledních deset let ale žije v České republice, odkud má i svou ženu. Zde založil projekt Afrikana, který je akreditován ministerstvem školství ČR.

Ve svém programu nabízí vzdělávací akce pro školky, školy, letní i zimní tábory, svatby a oslavy, nabízí i sportovní hudbu pro fitness a také soukromé kurzy bubnování a tance.

Program zahrnuje promítání filmu o Africe a následná beseda, společné bubnování a zpívání, africké písně i taneční hudbu.

V nabídce je i hudba z africké diskotéky Zouk dance, Salsa dance, Zaiko langalanga, décalé coupé Kizomba dance a Reaggé dance. Při této africké hudbě si zatančíte s černochy. Na cvičení se skvěle hodí africký rytmus Djembé s tancem. Vyučován je tanec Zaouli, Sapro a Molibayassa, originální tance z Pobřeží Slonoviny, a dál Zouk a Founana.
Vyučuje také hru na africké bubny.

Činnost Afrikany zahrnuje charitativní akce pro ústavy se sociální péčí, dětské domovy a pro mentálně a zdravotně postižené. 
Orientuje se na poskytování pomoci všem Afričanům a jejich rodinám žijícím v České republice, zejména uprchlíkům, v jejich integraci do české společnosti. Pomáhá při tlumočení u řešení sociálních problemů, styku s českými úřady a v právní problematice. Podporuje humanitární pomoc africkým státům.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...