Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kurz, který není pro každého. Život je gotickej pes.

Život je gotickej pes - legendární zimní lipnický kurz. Máte možnost se vydat na neopakovatelnou ZIMNÍ POUŤ, která Vám dá nahlédnout sebe sama jinýma očima. Zimní pouť „s lehkým srdcem“.

  • Publikováno: 02. 06. 2011

Zjistíte, S JAK MÁLO VĚCMI si člověk vlastně vystačí. Naučíte se ŽÍT v ZIMNÍ PŘÍRODĚ a putovat „lehkou nohou“. HODNĚ SE NASMĚJEME, dosyta zazpíváme, občas zaskřípeme zuby. O PŘEKVAPENÍ není nouze. Ale hlavně vyčistíme hlavu a s novým elánem se vrátíme zpátky domů.

Život je gotickej pes je zimní kurz Prázdninové školy Lipnice, který se stal během 11 let své existence skutečnou legendou.

Dramaturgie této akce se v průběhu let proměňuje a každý ročník se výrazně liší od předchozího ročníku. Nicméně jsou základní kameny, které jsou pro tento projekt typické: experiment – opravdovost – autentická zkušenost – táboření v zimní přírodě.
Dramaturgie kurzu byla dvakrát ve své historii oceněna Hubertem – prestižní cenou PŠL za nejlepší dramaturgii.

Kurz je připraven na podobném půdorysu tří částí jako v minulém ročníku. Má tedy tři nedílné části. Nelze se přihlásit jen na některé části kurzu. Buď vše nebo nic.
Předkrm: 4.11. – 6.11. 2011 (české hory)
Hlavní chod: 3.1. – 15.1. 2012 (Východní Karpaty, Slovensko)
Sladká tečka: 16.2.-19.2. 2012 (české hory)

Kurz je výběrový, to znamená, že ne všichni přihlášení zájemci budou na kurz vybráni. Na část kurzu zvanou Předkrm budou pozváni všichni zájemci, kteří se řádně přihlásí a zaplatí účastnický poplatek. Teprve na konci Předkrmu bude upřesněna vybraná skupina účastníků; všem nevybraným bude vrácen účastnický poplatek v plné výši.

Od 1. května 2011 byl zahájen příjem přihlášek zájemců o účast na tomto zimním kurzu. V loňském roce přihlášky dosáhly téměř trojnásobného převisu kapacity kurzu, a proto musel být jejich příjem předčasně zastaven.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...