Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nedělní jihočeská Bambiriáda zalitá sluncem

Již od rána bylo Bambiriádní městečko v Českých Budějovicích zalité sluncem. Nedělní Bambiriádu navštívilo 3310 dětí v doprovodu svých rodičů.

  • Publikováno: 30. 05. 2011

Celým dnem nás provázelo vystoupení sester Stupkových. Své taneční dovednosti nám představily i tanečnice z M-tesu, které zatančily orientální tanec, street dance a hip hop.

Bambiriáda byla zakončena ve 13 hodin, kdy proběhlo slavnostní losování o hlavní cenu, kterou byl zájezd v hodnotě 5000,- dle vlastního výběru od CK ATIS.

Po celou dobu Bambiriády mohly děti u stánku Koníčka skládat hada Bamboše. Celkem se na vytvoření hada podílelo 226 dětí. Had dosáhl neuvěřitelných 41 metrů!

Na nedělní Bambiriádě prezentovali svůj program kupříkladu sdružení Pionýr, 1. stř. Zálesák, Taneční a westernová skupina Desperado, sdružení pro netradiční formy pobytu v přírodě AZIMUT, Česká tábornická unie, M-tes, Pohodáři, rodinné centrum Rozárka, Koníček, Salesiánské středisko mládeže, Armáda ČR, a další. Kromě řady soutěží a her pro děti, jízdy na koni či plavby na kánoi mohli návštěvníci zavítat na expozici společnosti E.ON Česká republika, a.s. a jejich Energy Track, vytvořit si zvířátko z balónků s Pojišťovnou České spořitelny a jejich životním pojištění FLEXI.

„Nejvíce se mi líbila jízda na koníčkovi a balónky,“ svěřila se jedna z dětských návštěvnic.

Letošní Bambiriáda se vydařila. Celkem se jihočeské Bambirády zúčastnilo 10 350 návštěvníků. Na pódiu jsme mohli shlédnout celkem 839 vystupujících, kteří předvedli cca 70 vystoupení.

Nezbývá než doufat, že se všichni pořadatelé i návštěvníci setkají na louce u Sportovní haly i příští rok.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...