Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyhrajte botasky!

Městské muzeum ve Skutči vyhlašuje soutěž „Po stopách kamene“ o nejhezčí, nejzajímavější zkrátka nej nej nej snímek kamenné Skutče.

  • Publikováno: 26. 05. 2011

Od 1. června až do 31. srpna můžete při výletech do Skutče – nebo pokud jste domácí, při cestě za nákupy či do práce nebo při procházce zbystřit svoji pozornost. Všimli jste si někdy krásných opukových portálů, zajímavých ostění, ozdobných čísel popisných, nebo žulových nárožníků u průjezdů? Že ne? Není se čemu divit, vždyť je to tak obyčejná věc a viděli jsme ji už tolikrát. Ale když se na ně podíváte znovu, trochu pozorněji a třeba z neobvyklého úhlu a pod jiným světlem, možná si řeknete, že by to stálo za snímek. A to po Vás, vážení čtenáři právě chceme!
Vyfoťte vše, co vám přijde zajímavé, vše co má spojitost s opracováním opuky nebo žuly – tradičních a prvotřídních surovin, které se na Skutečsku vyskytují v hojné míře. Mohou to být věci staré, či novodobé, mohou to být stavební prvky, doplňky veřejných prostor, zajímavé vzory dlažby, nebo nečekané souvislosti, ale hlavně – hlavně to musí být z našeho kamenného města, ze Skutče. Každý může dle svého uvážení zaslat do soutěže 3 snímky a to pouze po osobním vyzvednutí přihlášky v pokladně našeho muzea, kde obdrží i podrobná pravidla soutěže. Vyhodnocení bude probíhat tak jako v minulém ročníku hlasováním na webových stránkách muzea. Autoři prvních tří snímků budou odměněni věcnou cenou. První místo budou botasky dle vlastního výběru do hodnoty 2 tisíce Kč od fy Botas a.s.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...