Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Víkend nejen s bylinkami

Přírodní kosmetika vlastnoručně zhotovená z právě nasbíraných bylinek, břišní tance, jóga. To je jenom část lákadel na již tradiční víkendovou akci „Víkend nejen s bylinkami“.

  • Publikováno: 24. 05. 2011

Víkend nejen s bylinkami se koná 3. – 5. června na Chaloupkách u Kněžic.

„Jako každý rok je poznávání bylinek a vědění kolem nich doplněno dalšími vhledy do světa, kterými běžně nežijeme. Letos můžete například proniknout do tajů intuitivní astrologie, zacvičit si tibetskou jógu a břišní tance, dozvědět se, co mají společného gemmoterapie, přírodní mýdla či homeopatie, protáhnout se při shiatsu a zamyslet se nad smyslem a příčinami našich nemocí,“ představuje bohatý program Iva Suchá, organizátor akce.

Víkendové zastavení uprostřed bylinek je pro všechny, kteří se rádi vzdálí od dnešního splašeného světa.

Chaloupky o.p.s. se dlouhodobě věnuje jednodenním i pobytovým programům pro školy s ekologickou a přírodovědnou tématikou. V rámci programů děti a dospělí zažijí pobyt v přírodě, pozorování rostli a živočichů, krmení hospodářských zvířat na dětské farmě, rukodělné činnosti a spoustu dalších doteků přírody a života na venkově. Programy jsou realizovány ve středisku pro vzdělávání a výchovu v přírodě Chaloupky nedaleko Kněžic a ve středisku ekologické výchovy Ostrůvek ve Velkém Meziříčí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...