Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Cena Nasavrk

Běžecká 37. CKP Cena Nasavrk a 6. AVE Cena Nasavrk MTB proběhne 22. května v "keltském" městečku Nasavrkách a jeho okolí.

  • Publikováno: 09. 05. 2011

Mezinárodní běžecké a cyklistické MTB Nasavrky zvou všechny příznivce pohybových aktivit, tentokrát netradičně, až v termínu konce května ! Termínové kolize s půlmaratóny přinutily organizátory přesunout Nasavrky z tradiční první poloviny dubna až na závěr května. Je tedy šance na příjemné počasí a celá sportovní neděle v Nasavrkách bude opět určena úplně všem.

V 10.00 hodin odstartuje již 37. ročník běžecké CKP Ceny Nasavrk na 15 km, v 10.20 lidový běh pro všechny generace s VZP ČR a Jarmilou Kratochvílovou na 1500 m s následujícím Rychlostním během pivařů. V pravé poledne čeká závodníky na horských kolech start tradiční cross-country na 35 km i Pivního triatlonu.

Pro diváky i všechny účastníky připraven velký  doprovodný program se zajímavým hostem a výbornými kapelami.

Zakroužkujte si tedy ve svém sportovním kalendáři neděli 22.5., pozvěte své známé a hurá do Nasavrk za sportem, dobrou zábavou i poznáním (Keltská stezka, Památník Ležáky).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...