Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Macocha ožije Čarovnými tóny

Hudební festival Čarovné tóny Macochy je unikátem, který založil novou tradici koncertů se světelnými efekty v neobvyklém prostředí krasových jeskyní Moravského krasu.

  • Publikováno: 03. 05. 2011

Slavnostní zahajovací koncert proběhne 9. června 2011. Účinkovat v něm bude Irena Budweiserová s doprovázející kapelou Fade In v programu „Spirituály a gospely“.

Na Jiřího Stivína se můžete těšit v druhém programu, který se bude konat o den později. Jeho název je „Sám se svým stínem…“ s podtitulem „jazzman, flétnista a skladatel“.

Ve třetím programu bude účinkovat Ivo Jahelka s programem „Písničky zpod taláru – zhudebněné soudničky, perličky a povídání“.

V posledním, čtvrtém koncertu vystoupí Martina Kociánová (mezzosoprán) a Kateřina Englichová (harfa) v programu „Caro mio ben“ – písně a árie světových tvůrců s populární zpěvačkou a moderátorkou.

Koncerty jsou jedinečným spojením krásy hudebních tónů, světelné animace a přírodní scenérie jeskyní, přinášející nevšední a působivé zážitky. Naše redakce se zúčastnila několika koncertů a všem zájemcům doporučuje tento úžasný festival!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...