Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyfoťte radost z her a tvoření

Fotografická soutěž na téma Radost z her a tvoření je určena pro návštěvníky letošního ročníku Bambiriády, kteří vyfotí pěkný snímek dítěte při tvořivé činnosti.

  • Publikováno: 02. 05. 2011

Právě pestrá nabídka je pro zmíněnou akci typická.
Soutěž probíhá od čtvrtka 26. května do čtvrtka 30. června 2011 a pořádá ji Česká rada dětí a mládeže, dětský server Alík.cz a foto a video album Rajče.net.

Zájemcům stačí vybrat svou nejlepší fotografii z Bambiriády 2011, která bude zachycovat dítě při tvořivé činnosti, a vložit ji do fotoalba, které přiřadí do kategorie „soutěž: Bambiriáda – Radost z her“ na serveru Rajče.net.  Fotoalbum přitom může obsahovat maximálně 5 fotografií.
Fotografie bude zařazena do hlasování veřejnosti, které probíhá přímo na stránkách Rajče.net, a následně do hlasování odborné poroty.

Veřejnost bude moci pro nejlepší fotografie hlasovat od čtvrtka 15. června do středy 22. června 2011. Každý může dát jeden hlas každému albu, které je přihlášeno do soutěže, což znamená, že může hlasovat pro více alb.
Hodnoceno je vždy celé fotoalbum, nikoliv jednotlivé fotky. Hlasováním pro fotoalbum tak lze ocenit jednu vydařenou fotografii v albu nebo celou sadu fotografií v daném album.

Odborná porota stanoví vítězné pořadí 10 fotoalb, která budou oceněna nejpozději do 30. 6. 2011.

Trvání soutěže:
26. 5. 2011 – 15. 6. 2011 – vkládání soutěžních fotografií na stránky Rajče.net
15. 6. 2011 – 22. 6. 2011 – veřejné hlasování o nejlepší fotografie
23. 6. 2011 – 30. 6. 2011 – hlasování odborné poroty

Na vítěze čekají hodnotné ceny!
První místo bude oceněno dětským víkendem snů v tříhvězdičkovém Hotelu Schmidbräu na 3 dny. Pobyt zahrnuje nespočet lákadel nejen pro rodiče, ale i pro jejich děti!
Výherci druhého místa si budou moci vychutnat pobyt v hotelu ****Babylon na 3 dny, zahrnující mj. neomezené vstupy do aquaparku, lunaparku a IQ parku po celou dobu pobytu.
Výherci další tří míst se budou moci těšit na vstupenky do lanového parku Landštejn a do ZOO Jihlava a Praha, hodinky a propagační balíčky od Alíka a od Rajče.net.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...