Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zatancujte si zumbu a pomozte Dominikovi

Pomáhejme pohybem je název akce, která se koná na podporu desetiletého Dominika, potřebujícímu čtyřiadvacetihodinovou péči.

  • Publikováno: 22. 04. 2011

Přijďte si zatancovat spolu se známými herečkami, modelkami a misskami – s Klárou Issovou, Adélou Gondíkovou, Anetou Vígnerovou, Ivetou Lutovskou, Kateřina Kristelovou, Jitkou Sedláčkovou, Kateřinou Macháčkovou a dalšími a za účasti kamer TV Prima.

Zumba je totiž nejen zábavná a zdravá, ale při téhle příležitosti také pomůže desetiletému Dominikovi, který je těžce nemocný. Výtěžek ze zakoupených vstupenek bude použit na nákup speciálního invalidního vozíku.
Taneční maraton pořádá Wellness centrum Radlice s Občanským sdružením Slunce dětem.

Harmonogram akce:
10:00 Zahájení akce
10:10 – 11:10 Aerobik Africa mambo dance s Kateřinou Dobešovou
11:25 – 12:25 Zumba s Karolínou Poustkovou
12:40 – 13:00 Přednáška o zdravé výživě
13:00 Předávání charitativního šeku za účasti VIP osobností
13:10 – 14:10 Zumba s Vendulou Kořínkovou a VIP osobnostmi
14:10 – 14:20 Charitativní tombola
15:00 Ukončení akce

V ceně vstupného, za který bude zakoupen speciální invalidní vozík pro Dominika, je zahrnuta spousta péče a bohatého programu pro účastnice tanečního maratonu. Navíc dostane každá z nich vodu San Benedetto, tyčinky CORN, dárkovou tašku od SEPHORA a Hair and Fashion a mnoho dalšího.
Hýčkat vaše tělo a vaši image budou profesionální vizážisté parfumerií Sephora, kteří vás seznámí s nejnovějšími trendy v líčení a zdarma nalíčí vás dekorativní kosmetikou světoznámých značek. Kadeřníci salonu Hair in Fashion vám nabídnou trendové poradenství a vytvoří účes podle vašich představ. O regeneraci těla, která bude po zumbě určitě potřeba, se postarají thajské terapeutky z centra Sabai.

Dominik Burda je nyní desetiletý chlapec, kterému byl v roce 2006 diagnostikován hemoradický šok a následně doporučena transplantace jater. Po třech neúspěšných operacích jaterního štěpu následovala čtvrtá, při níž byla Dominikovi transplantována celá játra. Jeho tělo tento nápor však nevydrželo a zůstaly mu vážné zdravotní následky. Dominiček nemluví, nechodí a potřebuje čtyřiadvacetihodinovou péči. Jeho maminka se o něj stará sama a náklady spojené s péčí o takto nemocné dítě jsou obrovské. Celá rodina, včetně Dominikovy sestry, žije jen z příspěvku na péči. Je mnoho pomůcek, které nutně potřebují k životu, ale všechny jsou velmi drahé a pojišťovna nebo sociální odbor města proplácí jen minimum z nich. V současné době Dominiček odrostl kočáru, takže nutně potřebuje vozík.
Více si můžete o Dominikově životním příběhu přečíst zde.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...