Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hledáte vhodné místo pro školní výlety a dětské tábory a zájmové kolektivy?

Hledáte vhodné místo pro školní výlety a dětské tábory a zájmové kolektivy? Areály ve Východočeském kraji nabízí BK Tour.

  • Publikováno: 21. 04. 2011

Pecka /www.ubytovani-pecka.cz/
Tento areál leží na překrásném místě na okraji lesa,  nad údolím a s výhledem na hrad a městečko Pecka. V areálu jsou 4 zděné domky s celkem 20 pokoji s vlastní koupelnou a WC,  dále 41 chatek, velká jídelna, letní terasa, 2 antukové kurty, 2 travnatá hřiště na malou kopanou. Koupání 300 m za poplatek. Maximální kapacita 240 osob.

Ostružno Česky Ráj /www.sklar-ostruzno.cz/
Areál je situovaný 8 km od Jičína a 3 km od Prachovských skal. Leží na krásném, klidném místě, uprostřed lesů, na velkém travnatém pozemku s vlastním koupalištěm. Ubytování nabízíme v chatkách, k dispozici jsou dále 3 antuková hřiště, několik stolů na ping-pong, travnaté fotbalové hřiště, jídelna, klubovna, dva stánky s občerstvením a možnost rybaření  ve vlastním rybníku.  Maximální kapacita 280 osob.

Vysoká Srbská /www.vysoka-srbska.cz/
Areál najdete v Broumovském výběžku, v překrásném údolí obklopeném lesy, ideálním pro cykloturistiku.
Ubytování nabízíme v hlavní zděné budově nebo v chatkách.
K dispozici prostorná jídelna s možností využití jako společenská místnost, hřiště, ohniště s posezením, ping-pongový stůl, malé vlastní koupaliště. Maximální kapacita 120 osob .

Stříbrný rybník /www.stribrny-rybnik.cz/
Kemp a rekreační areál jsou situovány na pomezí Novohradeckých lesů, v blízkosti (3 km) Hradce Králové. Ubytování nabízíme v chatách pro 12 osob. K dispozici  je restaurace, půjčovna loděk a šlapadel, tobogán, hřiště na plážový volejbal, půjčovna kol, paintball, lanové centrum (vysoké i nízké lanové překážky, lukostřelba a mnoho dalších aktivit. Kapacita  v chatách je 166 osob. Místa pro ubytování ve stanech či karavenech jsou v přilehlém kempu.

Krásná slunná Kalábrie – Corigliano Calabro, prázdninový areál Due Elle*** /www.kalabrie-italie.cz/

Tento skvěle vybavený areál je umístěn v nejkrásnějším místě této části Kalábrie.
Nabízí klid, relaxaci a zároveň zábavu. Je ideální pro sportovně založené lidi,jednotlivce i kolektivy. Velkou výhodou je prostorný venkovní bazén (30m x 15m) s hydromasáží zdarma pro klienty. Dále pak restauraci s pizzerií,bar s nabídkou českého piva a nealko nápojů za velice příznivé ceny. Jistě Vás zaujme i každodenní animační program s asistencí v českém jazyce.
Pro aktivní klienty je k dispozici fotbalové a tenisové hřiště i hřiště na plážový volejbal, tělocvična, stolní tenis.
Nabízíme možnost pronájmu atletického a fotbalového stadionu vzdálené pouhých 4 km od Due Elle Village. Ubytování je v luxusních mobilhomech s klimatizací, přímo na pláži.
Naše nabídka zahrnuje italskou polopenzi (je možno dokoupit plnou penzi) a autobusovou dopravu z Vámi vybraného odjezdového místa .
Na místě je český delegát,u kterého si můžete zakoupit poznávací výlety do okolí.

Pro organizátory místa zdarma a slevy pro větší skupiny dohodou.

Další nabídky B& K Tour : Chaty a chalupy ČR a Slovensko, Chorvatsko, Itálie /www.bktour.cz/

Na Vaše poptávky,  rezervace, náměty a připomínky se těší kolektiv CK B&K Tour, s.r.o.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...