Přidat inzerci

Facebook

Navigace


První mistrovství ČR v jízdě na tobogánu

Nenechte si ujít 1. mistrovství České republiky v jízdě na tobogánu, které se uskuteční již v sobotu 23. dubna 2011 od 11 hodin v aquaparku v Čestlicích!

  • Publikováno: 19. 04. 2011

Celým mistrovstvím ČR v jízdě na tobogánu bude provázet moderátor Leoš Mareš.

Závodit se bude ve čtyřech kategoriích a zájemci se mohou registrovat na webových stránkách www.aquapalace.cz nebo na místě v den akce.
Připraven je bohatý doprovodný program v podobě barmanské show, tetovacího salónu, hrací zóny s herními konzolemi a taneční vystoupení. Potkat se můžete i se známými osobnostmi, zpěváky, herci i modelkami.

Kategorie
1. Děti od 8 do 12 let
2. Soutěžící od 13 do 16 let
3. Muži nad 17 let
4. Ženy nad 17 let

Zúčastnit by se měl každý, kdo jízdu na tobogánu miluje. Konkurence bude velká a boj tvrdý, ale nejúspěšnější nadšenci se mohou těšit na hodnotné ceny od partnerů akce.

Jako další novinku spouští Aquapalace Praha kampaň Celý den v ceně 3 hodin, která je plánovaná na duben a květen.

Primárně je cílem posílení návštěvnosti aquaparku mladými singles ve věku 20 až 30 let v mimosezónních měsících. Druhou skupinou jsou děti od 4 do 14 let.
Dalším cílem je nabídnout novou aktivitu – jak trávit volný čas a užít si celý den zábavy i relaxu bez limitu.

Kampaň je součástí dlouhodobé mediální kampaně, která běží kontinuálně již od listopadu 2010. Měsíce duben a květen jsou pro nás mimo sezónní a kampaň nám má pomoci posílit návštěvnost i v tuto dobu. Samozřejmě chceme zároveň posílit vnímání aquaparku jako možnosti, jak aktivně prožít celý den,“ říká ke kampani Radek Steinhaizl, ředitel Aquapalace Praha.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...