Přidat inzerci

Facebook

Navigace


KYMEVO nabízí tábor i se sebeobranou

Na letním táboře KYMEVO se děti nejen vydovádí, ale naučí se i základy sebeobrany, která je v dnešní době bohužel nejvíce potřebná právě jim.

  • Publikováno: 08. 04. 2011

Letní tábory KYMEVO nabízejí pro děti lákavou nabídku programu, při kterém se vydovádí i poučí. Klasický tábor s celotáborovou hrou je totiž doplněný o výuku sebeobrany i prvky předcházení špatného jednání ze strany dospělých.

Součástí programu, vedeného zábavnou formou her a osobních příkladů, bude i posilování přirozených pudů sebezáchovy, obranných reflexů, principů sebeovládání a disciplíny a posilování týmového ducha a kamarádství.

Kromě toho budou děti upozorněny i na další faktor, který je často opomíjen, a to je snižování nebezpečí napadení nebo obtěžování.
To zahrnuje opomíjené rady jako vlastní nevhodné nebo vyzývavé chování, rozpoznání prvků „divného“ chování dospělých osob, vyhýbání se odlehlým místům a využívání doporovdu kamarádů a další fakta, která děti slýchají od svých rodičů, ale ihned je vypouštějí z mysli.
Poučení odborníky a přehledné shrnutí informací je nejlepší cestou, jak zaručit, aby si dítě vzalo tyto nesmírně důležité zásady opravdu k srdci.

Program vedou zkušení lektoři, kterými jsou aktivní sportovci taekwon-do. Jako spolupracovníci budou přizvání odborníci z oblasti psychologie a kriminalistiky.

Součástí tábora bude samozřejmě i běžný táborový život, který zakomponováním výuky sebeobrany neztrati nic na své lákavosti. Děti si užijí dosyta výlety i přírodu, procvičí a vylepší si své táborové dovednosti, spoustu legrace si užijí při jízdách na pramičkách i při koupání a chybět nebudou ani populární táboráky a diskotéky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...