Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Beltine v rytmu bubnů

Láká vás vyzkoušet si sílu zpěvu, zavzpomínat na hry z dětství, objevit nové možnosti v tanci a získat zkušenosti s různými rytmickými nástroji v magický čas Beltine?

  • Publikováno: 06. 04. 2011

Mít to pod kontrolou, nebo se nechat vést – co je dnešnímu člověku vlastní?
Snažíme se mít svůj život pod kontrolou, svoji práci a svoje partnery, chodíme na kurzy řízení času jenže výledky se nedostavují. Nezapomněli jsme si už život užívat? Jen tak si zazpívat. Jen tak si zatancovat. Jen tak si zahrát. Bez toho, aby mi někdo říkal, jak to mám udělat! Bez toho, aby mě někdo kritizoval, že to dělám špatně! Prostě jen tak
Co ale když přijde zajímavá nabídka: pojďte si spontánně zabubnovat vůbec to nemusíte umět! Jak zareagujeme? Odmítneme ze strachu, že se ztrapníme, nebo si ještě dokážeme užít spontánnosti? Jenže co když do toho bubnu bouchnu špatně? Vynadá mi někdo? Nevynadal a za chvíli bouchám o sto šest. Zapomenu na čas a prostor a užívám si. Žiju! Je to tak snadné a přece tak těžké – odhodit tu svázanost.
Kde je teď naše odhodlání?

Prodloužený víkend plný nevšedních zážitků v krásné přírodě krkonošských hor právě tohle nabízí. Oslava Beltine se spojí se zábavou, hudbou, tancem, zpěvem, malováním a pohybem.

Každé ráno si protáhnout své tělo při rozcvičce a zazpívat mantry. Naučit se, jak hrát na rytmické a melodické nástroje. Tělo se uvolní při tanci a mysl při bubnování a sledování tanečnic.
Každý může najít v konstelacích porozumění svého trápení.
Je to tak jednoduché a tak vábivé

Na bubny, tanec, zpěv, konstelace, malování, výklad karet, masáže, přednášky, saunu, příjemné prostředí a skvělý kolektiv se může těšit každý, kdo se zúčastní Víkendu v rytmu bubnů.

A proč zrovna „BELTINE“? Beltine je keltský svátek, který se slaví v době, kdy zima definitivně odchází a kdy přichází jaro. Beltine si Kelti připomínali místo čarodějnic, které nepálili, ale naopak oslavvovali. Na Víkendu v rytmu bubnů se po vzoru Keltů u ohně tančí a zpívá, aby v sobě aktéři probudili sílu a spojili se s přírodou. Již tradičně se skáče přes oheň pro přání na nový rok, protože byl pro Kelty Beltine též začátek roku.

Kurz není na pokračování a účastnit se jej může i úplný začátečník. Vítáni jsou všichni včetně rodin s dětmi. Spoustu nových podnětů pro praxi mohou získat učitelé, psychologové a pracovníci v oblasti osobního rozvoje.
Důležité je mít odvahu zkoušet a poznávat nové věci. Kdo ji má, může se více dozvědět na internetových stránkách.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...