Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Teenageři v Brodě budou válčit s polštáři

V pátek 1. dubna se v Havlíčkově Brodě uskuteční originální akce – Polštářová bitva na Apríla.

  • Publikováno: 31. 03. 2011

Netradiční událost, která je známá z větších měst, se rozhodli uspořádat tvůrci kulturního magazínu Zoom.

„S naším pořadem mapujeme každý měsíc kulturu v Brodě a okolí a nyní jsme se rozhodli přispět troškou do mlýna. Pro naše fanoušky i ostatní nadšence jsme připravili akci, kterou znají z větších měst,“ říká Ondřej Rázl, jeden z tvůrců pořadu.

Pořadatelé vybrali i zajímavý termín – akce se uskuteční v den, kdy si všichni dělají naschvály a navzájem tak trochu žertují.
„Vybrali jsme toto datum proto, že pro někoho může jít o recesi, pro jiného o skvělý zážitek. Tak, jak se to k tomuto datu hodí,“ vysvětluje redaktorka Aneta Štefánková.

Polštářová bitva se bude konat v parku Budoucnost u dětského hradu za budovou ZŠ Rubešova. Začátek je ve 14.30, kdy jsou na programu soutěže o pivo Chotěboř, lístky do klubu Oko a knihy od nakladatelství Fragment. Okolo patnácté pak po signálu vypukne péřová bitva.

Na akci samozřejmě nebude chybět ani objektiv kamery kulturního magazínu Zoom. Reportáž z bitvy pak bude k vidění už v pátek večer v klubu Effect.
„V premiérovém dubnovém dílu mimo jiné diváci uvidí i exkluzívní reportáž o budoucnosti klubu Effect, zavítáme na koncert Wohnoutů a na Baru se tentokrát zastavil trenér prvoligových hokejistů HC Rebel Petr Novák,“ uzavírá Rázl.

Tak neseďte doma a přijďte si také zařádit!!!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...