Přidat inzerci

Facebook

Navigace


NTM a Letiště Praha lákají na prohlídku starých i nových letadel

Od února mají návštěvníci Národního technického muzea v Praze možnost navštívit exkurzi na Letišti Praha se slevou.

  • Publikováno: 20. 03. 2011

Vznikla tak jedinečná spolupráce při exkurzích obou významných zajímavostí Prahy, neboť po předložení vstupenky z Národního technického muzea (NTM) obdrží návštěvníci exkurze na Letišti Praha dvacetiprocentní slevu na exkurzi do neveřejných prostor.
Sleva platí i v opačném případě, oproti vstupence z exkurze Letiště Praha lze uplatnit slevu na lístek do Národního technického muzea.

Národní technické muzeum bylo v únoru otevřeno po dlouhé čtyřleté rekonstrukci a nyní je zpřístupněna část expozic v novém kabátě a moderním muzejním pojetí. V budově NTM je zpřístupněno pět stálých expozic – Doprava, Architektura, stavitelství a design, Astronomie, Tiskařství a Fotografický ateliér. Uvidíte zde například první letoun, který odstartoval v Československé republice.

Letiště Praha je atraktivním místem, kde načerpáte atmosféru dálek, nevšedních zážitků a poznání. Místem, které inspiruje k objevování nového. Neopakovatelný zážitek Vám může dát nejen samo cestování, ale i nahlédnutí do zákulisí letiště.
V rámci exkurzí pořádaných Letištěm Praha máte příležitost poznat pracovní zázemí mnoha zajímavých profesí a místa, kam se cestující běžně nedostanou. Uvidíte provoz a shon na odbavovacích plochách, seznámíte se s dráhovým systémem a dostanete se do těsné blízkosti letadel.

www.ntm.cz
www.prg.aero


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...