Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Den pro dobrou věc v Aquapalace Praha

Aquapark v Čestlicích pořádá ve středu 23. března 2011 v rámci akce Aqua united a Světového dne vody vyhlášeného valným shromážděním OSN „Den pro dobrou věc“.

  • Publikováno: 18. 03. 2011

Ve Vodním světě se uskuteční dvě akce: Potápění a Štafeta pro dobrou věc, do které se mohou zapojit všichni návštěvníci.

Program začne v jednu hodinu odpoledne. Zváni jsou všichni, kdo chtějí podpořit děti z Klokánků.

Následovat bude potápění celebrit v 8 metrů hluboké potápěčské jámě. Na dně budou umístěny předměty se jmény dětských domovů, které známé osobnosti vyloví a domovy tak získají hodnotné ceny a hračky pro děti.

Štafeta pro dobrou věc dává možnost každému návštěvníkovi, aby se podílel na dobré věci. Stačí si zaplavat v bazénu, zapojit se tak do počtu uplavaných kilometrů a podpořit Klokánek Praha.
Podpoří je i řada celebrit v čele s Bárou Kolářovou, Mirkou Košťanovou, Lilian Fischer, Hankou Věrnou a Vladimírem Hronem.
Ve stejnou dobu budou v České republice ve štafetě soutěžit i další aquaparky. Ten, který doplave nejdále, získá pro partnerský dětský domov vybavení dětského koutku. Vítězný aquapark pro sebe získá aquazorbingovou kouli.

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a portál www.AquaInfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Web www.AquaInfo.cz je obsáhlým souborem informací o vodě s tipy na nejlepší místa pro koupání v celé ČR. Obsahuje rovněž 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů republiky. Akci pořádá firma Pavel Hofrichter – RAIN STUDIO.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...