Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED 2011 v Aquaparku Olešná

Velmi zajímavý program si letos připravili na dny multižánrového projektu Aqua United ke Světovému dni vody i v Aquaparku Olešná.

Druhý ročník Aqua united proběhne ve dnech 21. až 26. března. Cílem bude nejen vážnou, ale i zábavnou formou připomenout lidem, že tekoucí voda a sanitární zařízení nejsou samozřejmostí.

Velmi zajímavý program si letos připravili i v Aquaparku Olešná.

Aquapark Olešná je moderním a ideálním zařízením pro oddech, rekreaci a zábavu. Skládá se z krytého a letního aquaparku. Oba objekty jsou samostatně fungujícími zařízeními. Jako jedno z hlavních regionálních center vyžití láká nejen místní obyvatele, ale i návštěvníky z přilehlých regionů. Okolí tvoří nádherné panorama přehrady Olešná a pokochat se můžete i výhledem na Beskydy a Lysou Horu.

Těhotné ženy se mohou těšit na aquatěhobic, zatímco jejich drahé polovičky mezitím mohou využít třeba saunový ceremoniál. V programu se objeví i možnost masáže přímo v prostorách bazénu nebo možnost otestování vašeho zdraví od VZP. Odborníci předvedou simulaci záchrany lidského života při tonutí. Pro sportovní nadšence proběhne vodní štafeta – účast v celorepublikové soutěži, aquazorbing, aquaaerobic a mnoho dalšího.

Podrobný program akce naleznete v příloze.

Partnery projektu AQUA UNITED 2011
jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a projekt www.aquainfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Podporuje také dětské domovy pořádáním dobročinné štafety, ve které návštěvníci v aquaparcích poplavou pro partnerské dětské domovy. Vítězný aquapark (kde doplavou za 30 minut nejdále) vyplave pro dětský domov vybavení dětského koutku od společnosti POMPO. Pro aquapark je zase připravena aquazorbingová koule.

Další akcí na podporu dětských domovů je dobročinné potápění celebrit v 8m potápěčské jámě Aquapalace Praha, kdy celebrity překonají svůj strach a vytáhnou ze dna jámy kartičky se jmény dětských domovů, které budou znamenat další hodnotné ceny. Děti z dětských domovů se budou moci také zdarma vykoupat v partnerských aquaparcích.

Podpořit děti v dětských domovech a zúčastnit se akce se rozhodli bývalé miss Lilian Fischerová, Bára Kolářová, Mirka Košťanová a Vladimír Hron.

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZPOMPO, YAMAHAVEOLIA a portál www.AquaInfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Web www.AquaInfo.cz je obsáhlým souborem informací o vodě s tipy na nejlepší místa pro koupání v celé ČR. Obsahuje rovněž 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů republiky. Akci pořádá firma Pavel Hofrichter – RAIN STUDIO.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...