Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Víš, jak to má těžký řadovej mafián?

V pražském Podsvětí to vře... zpráva se jako požár žene ulicemi... je na čase navléknout bílé rukavičky! Změňte svůj každodenní život a staňte se mafiánem!

  • Publikováno: 13. 03. 2011

Registrace končí už v pátek 18. března! Úvodní sraz bude 21. března od 19:00 na Barče.

Mafie je podsvětí -síť zločinců; zákeřní padouši, kteří si jdou v tichosti po krku, kteří slídí po svých obětech, kteří se plíží zapadlými uličkami ve strachu z napadení kteří jsou jako ty! Budeš číhat na své oběti. Budeš se skrývat a prchat. Lovec a štvanec v jednom. Prožiješ několik dní v kůži pražského mafiána, který umí jednat v rukavičkách

Mafie je vícedenní městská hra probíhající na pozadí běžného života. Hraje předem neurčený počet hráčů – každý sám za sebe, každý se všemi. Na úvodním srazu ti los přivane první oběť z pomyslného kruhu hráčů. Podaří-li se ti někoho ulovit, získáváš jeho oběť a jdeš jí po krku namísto něj. Nikdy ale nevíš, kdo má zrovna na mušce tebe.

Hrát může každý člověk starší patnácti let, který se v herním období vyskytuje převážně v Praze. V průběhu celé hry u sebe musí nosit kartu své oběti, kterou ve chvíli, kdy je uloven, předá svému mordýři, čímž pro něj hra končí.

Svou oběť se snaží hráč nejprve vypátrat, k čemuž mu dopomůžou údaje na kartě oběti doplněné fotografií. Pak se ji snaží ulovit lehkým dotekem pravé ruky v bílé rukavičce. Po ulovení své oběti dostane vrah kartu toho, po kom do té chvíle oběť šla, a pro úspěšného mordýře začíná hon na další oběť. Karty jsou rozděleny tak, aby vznikl z účastníků kruh, proto nikdo nemůže dostat kartu sebe samotného.

K vyhodnocení nejúspěšnějších lovců a vyhlášení výsledků, předání ocenění, zveřejnění nejlepších reportů z mordů atd. probíhá na mafiánské after party po ukončení hry.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...