Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jarní prázdniny v aquaparku v Čestlicích nekončí

Jarní prázdniny v Aquapalace Praha nekončí. Akce Děti za korunu je prodloužena mimořádně až do konce března!

  • Publikováno: 04. 03. 2011

Vezměte si plavky a vyražte za zábavou. V aquaparku v Čestlicích na vás čeká několik kilometrů tobogánů, adrenalinový spacebowl, vrak pirátské lodi, mořské vlnobití 
a o víkendech dobrodružství s piráty, kouzelníky a vodníky.

Těšit se můžete nejen na vodní radovánky, ale také na vystoupení bublináře, školu kouzel nebo malování na obličej. Nechybí ani možnost občerstvení lahodnou zmrzlinou, hamburgrem nebo řízkem jako od maminky v některé z restaurací v aquaparku.

Informace o otevírací době, cestě do aquaparku i další zajímavosti najdete na www.aquapalace.cz. Horké novinky z aquaparku můžete sledovat i na facebookové stránce zde.

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postará v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...