Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstava Cesta Životem - Cesta Světem na Jednom světě v Plzni

V období od 7. 3. do 1. 4. 2011 bude v rámci festivalu Jeden svět v Plzni k vidění expozice dokumentárních fotografií z Etiopie, Keni, Mozambiku, Zambie, Jemenu, Indie, Vietnamu a Mongolska.

  • Publikováno: 28. 02. 2011

Výstava Cesta Životem, Cesta Světem je dílem českých dobrovolníků, kteří v rámci mezinárodního programu GLEN – Global Education Network of Young Europeans – strávili tři měsíce na sociálních projektech v rozvojových zemích.

Autoři výstavy přinášejí osobní svědectví o lidech, s nimiž se setkali v rámci svého působení, prostřednictvím fotografií, sesbíraných příběhů tamních obyvatel a zeměpisných zajímavostí.

„CESTA ŽIVOTEM- CESTA SVĚTEM aneb ROZVOJOVÉ ZEMĚ OČIMA DOBROVOLNÍKŮ“ informuje o životech lidí v rozvojových zemích, usnadňuje porozumění souvislostí mezi vlastními životy a životy lidí na celém světě, podporuje postoj solidarity s lidmi, kteří se nacházejí v tíživé situaci a šíří myšlenku dobrovolnictví, a tím umožňuje aktivně se podílet na rozvoji své komunity, národa a celého světa.

Výstavu provází také semináře a dílny na základních, středních a vysokých školách zaměřené na rozvojové a globální vzdělávání. Dále pak organizujeme vernisáže s promítáním filmů s rozvojovou tématikou, komentáři, přednáškami a diskuzemi s autory.

Součástí programu bude projekce dokumentárních filmů Fotbal pro rozvoj a Masuku High v sobotu 26. 3. 2011 od 19:00.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...