Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nadace Forum 2000 srdečně zve na 12. ročník NGO Marketu

NGO Market umožňuje neziskovým organizacím aktivním ve vzdělávání, dobrovolnictví, oblasti lidských práv a jiných oblastech představit své aktivity široké veřejnosti.

  • Publikováno: 21. 02. 2011

12. veletrh neziskových organizací, NGO Market 2011, se uskuteční 29. dubna 2011 v Národní technické knihovně na Praze 6.

Již tradičně zde neziskové organizace představí své aktivity veřejnosti, potenciálním klientům, dobrovolníkům i dárcům. NGO Market je pro ně také příležitostí k seznámení se s ostatními neziskovými organizacemi, kterých se na příštím veletrhu představí na sto padesát.

Chybět nebude ani doprovodný program veletrhu v podobě diskusí, přednášek a workshopů.
Vedle akcí určených veřejnosti budou součástí doprovodného programu také odborně zaměřené workshopy z oblasti PR, fundraisingu, vedení dobrovolníků a mnoha dalších. Rok 2011 je Evropským rokem dobrovolnictví, proto bude tomuto tématu věnovaná zvláštní pozornost.
Chystá se také speciální program pro školy a dětský koutek.

Další informace o letošním veletrhu, jeho programu a vystavujících organizacích budou postupně zveřejňovány na těchto stránkách.
Potenciální návštěvníci i vystavovatelé se mohou podívat na průběh loňského veletrhu v krátkém dokumentu, který naleznou zde.

On-line registrace neziskových organizací na NGO Market 2011 byla spuštěna v úterý 15. února 2011. Registrace a účast na veletrhu je zdarma, kapacita prostor je však omezená, proto je lepší se včas zaregistrovat. Podrobnější informace týkající se účasti neziskových organizací na veletrhu naleznete zde.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...